Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Βουλή: Την άρση ασυλίας Πολάκη προτείνει η Επιτροπή Δεοντολογίας

Την άρση ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη, προτείνει στην Ολομέλεια κατά πλειοψηφία η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.

Η υπόθεση αφορά σε μήνυση που κατέθεσε εναντίον του η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Φωτεινή Αραμπατζή, μετά από ανάρτηση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

Ο Παύλος Πολάκης κατηγορούσε τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πως καταδικάστηκε από τη Δικαιοσύνη για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών.

Τις καταγγελίες είχε αναδημοσιεύσει και ιστοσελίδα, η οποία αποδεχόμενη το επιχείρημα της Φωτεινής Αραμπατζή πως αθωώθηκε από τη Δικαιοσύνη για τη συγκεκριμένη, υπόθεση, αναγνώρισε πως παραπληροφορήθηκε και ανακάλεσε.

Υπέρ της παραπομπής του Παύλου Πολάκη, ψήφισε η Νέα Δημοκρατία, ενώ το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ επιφυλάχθηκε και τα υπόλοιπα κόμματα καταψήφισαν.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γιώργος Αυτιάς: Θα έχει διπλάσιους σταυρούς από τον δεύτερο υποψήφιο ευρωβουλευτή

Ένα φαινόμενο που πολύ δύσκολα θα παρατηρηθεί σε άλλο κόμμα θα καταγραφεί το βράδυ των ευρωεκλογών. Από τις ενδείξεις που υπάρχουν στους ψηφοφόρους της ΝΔ αλλά και από τις σοβαρές ...

Δημοσκόπηση MRB: Ενισχυμένη η Νέα Δημοκρατία, παλεύουν για τη δεύτερη θέση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ (κάρτες)

Θετικά αξιολογούν οι πολίτες την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Άγκυρα στην Τουρκία. Καταλληλότερος Πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ισχυρό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντ...

Φόρτωση άρθρων...