Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Χαρδαλιάς: Άμεση ανταπόκριση από την Εισαγγελία στο αίτημα της περιφέρειας Αττικής για τον αγωγό στην Αίγινα

Πολιτική

O περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς είχε ζητήσει την πλήρη αποκατάσταση της ζημιάς στον αγωγό της Αίγινας από τον ανάδοχο του έργου, καθώς και την παρέμβαση της εισαγγελίας.

Οπως έγινε γνωστό η Εισαγγελέας έκανε δεκτό και το αίτημα του Περιφερειάρχη Αττικής για ορισμό ειδικού ανεξάρτητου πραγματογνώμονα που θα παρακολουθεί κάθε φάση της αποκατάστασης για την ορθή εκτέλεση του έργου.

Σε αυτό το πλαίσιο, τις εργασίες αποκατάστασης θα επιβλέψει η Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος, καθώς και δεύτερος ανεξάρτητος πραγματογνώμονας.

Με εντολή του Νίκου Χαρδαλιά, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα σύσκεψη μεταξύ των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας, εκπροσώπων του Λιμενικού Σώματος και του αναδόχου, ώστε οι εργασίες αποκατάστασης στον αγωγό να ξεκινήσουν στα μέσα της εβδομάδας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανδρουλάκης: Τα απογευματινά χειρουργεία είναι ο Δούρειος Ίππος κατάργησης του δημόσιου χαρακτήρα του ΕΣΥ

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, από το βήμα της Βουλής με αφορμή τη συζήτηση της τροπολογίας που δίνει τη δυνατότητα σε ιδιώτες γιατρούς να χειρου...

Συνεδριάζει τη Μεγάλη Δευτέρα το Υπουργικό Συμβούλιο - Αναλυτικά τα θέματα στην ατζέντα

Στις 11:00, αύριο Δευτέρα, θα συνεδριάσει υπό τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, το Υπουργικό Συμβούλιο. Τα θέματα της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου είναι: -Παρουσία...

Φόρτωση άρθρων...