Σαββάτο
27 Ιουλίου 2024

«Χρησμός» Μητσοτάκη από την Ιαπωνία: Κάποιες εκλογές θα γίνουν μετά το Πάσχα

Πολιτική

«Κάποιες εκλογές θα γίνουν σίγουρα μετά το Πάσχα» ήταν, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η απάντηση που έδωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης όταν, κατά τη διάρκεια της δεύτερης μέρας της επίσκεψής του στην Ιαπωνία, ρωτήθηκε σχετικά από δημοσιογράφους που τον συνοδεύουν.

Αυτή ήταν η μοναδική του δήλωση, με τον πρωθυπουργό να μην μπαίνει σε… λεπτομέρειες, όπως η ακριβής ημερομηνία των εκλογών.

Αυτό μάλλον να αποκαλυφθεί το επόμενο διάστημα, αφού μετά την επιστροφή του από την Ιαπωνία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκινά προεκλογικές περιοδείες και όπως αναφέρουν συνεργάτες του πρωθυπουργού, το Τόκιο ήταν το τελευταίο ταξίδι του στο εξωτερικό πριν από τις εκλογές.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη ανάμεσα στους 500 καλεσμένους στο δείπνο του Μακρόν (Photos)

Δείπνο προς τιμήν προσωπικοτήτων και ηγετών απ’ όλο τον πλανήτη παραθέτουν απόψε ο Εμανουέλ και η Μπριζίτ Μακρόν, κάτω από την πυραμίδα του Λούβρου στο Παρίσι. Στο δείπνο παρακά...

Λαζαρίδης για Τράπεζα Αττικής: Ο ΣΥΡΙΖΑ τη μετέτρεψε σε SYRIZA Bank, την κατέστρεψε και ζητάει και τα ρέστα

Τη σημασία κύρωσης της σύμβασης για τη συγχώνευση της Τράπεζας Αττικής με την Παγκρήτια Τράπεζα υπογράμμισε ο βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης κατά την ομιλία του σ...

Φόρτωση άρθρων...