Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Χρηστίδης: «Η νέα γενιά θέλει αλλαγή και την θέλει τώρα»

Πολιτική

Να αλλάξουν τα δεδομένα στο Κίνημα Αλλαγής και στο πολιτικό σκηνικό κάλεσε τους νέους ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, Παύλος Χρηστίδης.

Το στέλεχος του ΚΙΝΑΛ επεσήμανε ότι έχει την πεποίθηση πως στις εκλογές της 5ης και 12ης Δεκεμβρίου θα υπάρξει μεγάλη συμμετοχή.

Για το εάν θα αλλοιώσει το αποτέλεσμα η μεγάλη συμμετοχή απάντησε ότι θέλει να συμμετάσχουν οι προοδευτικοί πολίτες. «Αυτοί για τους οποίους δεν χωρά συζήτηση είναι οι κομματάρχες και οι κουμπάροι του είτε του ενός ή του άλλου οι οποίοι θέλουν να δουν μια παράταξη να ετεροπροσδδιορίζεται. Αλλά έχουν γνώση οι φύλακες, δεν μασάμε από αυτά, γνωρίζουμε βαθιά τις τοπικές κοινωνίες», ανέφερε ο Παύλος Χρηστίδης, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN TV. 

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ αναφέρθηκε ιδιαίτερα στη νέα γενιά που δεν συμμετέχει στα κέντρα λήψης των αποφάσεων. «Μας ζητούν να αναβάλλουμε τη ζωή μας. Να περιμένουμε να αλλάξουν τα πράγματα. Αυτό είναι άδικο. Η νέα γενιά θέλει αλλαγή. Και την θέλει τώρα. Χωρίς άλλη καθυστέρηση. Τώρα!», ανέφερε ο Παύλος Χρηστίδης.

Ερωτηθείς για το τι θα κάνει στον δεύτερο γύρο, είπε «πως δεν κρύφτηκε ποτέ και ότι, όπως πορεύτηκε πολιτικά με καθαρή ατζέντα το ίδιο θα πράξει και στη συνέχεια, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα πάρει θέση δημόσια. Η τόλμη επιβάλει να μιλάς και η δική μας γενιά πρέπει να παίρνει τα ρίσκα της και μιλάει. Πήρα ένα ρίσκο το οποίο θέλω να υπηρετήσω για να βελτιώσω τη ζωή των συμπολιτών μας», είπε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ευρωψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ: Αυτοί είναι οι πρώτοι υποψήφιοι για τις προκριματικές εκλογές (ονόματα)

«Κλείδωσαν» οι πρώτοι υποψήφιοι για τις προκριματικές εκλογές για την κατάρτιση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ. Οι εκλογές είναι προγραμματισμένες να γίνουν στις 14 Απριλίου. ...

Φόρτωση άρθρων...