Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Χριστοδουλάκης: «Η στήριξη της Ισπανίας στην Τουρκία αντίκειται στις αποφάσεις της Ε.Ε.»

Την αντίδραση του Κινήματος Αλλαγής προκάλεσε οι συμφωνίες του Πρωθυπουργού της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσεθ, με τον Πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Ισπανός Πρωθυπουργός επισκέφτηκε την Άγκυρα και συμφώνησε με τον Τούρκο Πρόεδρο για την πώληση ισπανικού αεροπλανοφόρου και ίσως και ενός υποβρυχίου.

Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του Κινήματος Αλλαγής, τονίζοντας ότι, «η στήριξη που παρέχει η Ισπανία στη Τουρκία του αυταρχικού Ερντογάν με εξοπλισμούς και αλλά μέσα αντίκειται στις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου αλλά και στην ηθική που πρέπει να διέπει την εξωτερική πολιτική μιας σοσιαλιστικής κυβέρνησης».

«Καλούμε τον πρωθυπουργό Πέδρο Σάντσεθ να την ξανασκεφθεί και να την τερματίσει. Τα όπλα αυτά στρέφονται ενάντια σε μια άλλη χώρα μέλος την Ευρωπαϊκής Ένωσης την Ελλάδα», επεσήμανε ο Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τα μηνύματα από τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη: Ο πήχης του 33% και οι «γιαλαντζί πατριώτες»

Πιο συγκεκριμένος ως προς τον εκλογικό πήχη για τη Νέα Δημοκρατία στις επικείμενες ευρωεκλογές έγινε χθες το βράδυ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ, δια...

Γεωργιάδης σε Βελόπουλο: Καλό το σόου περί χριστιανικής πίστης, αλλά τη μάνα δεν τη βρίζουμε ποτέ

Επανήλθε σήμερα ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης στο θέμα που σόκαρε το κοινοβούλιο με το επεισόδιο μεταξύ του ανεξάρτητου βουλευτή των Σπαρτιατών Κων. Φλώρου και του βουλευτή τ...

Φόρτωση άρθρων...