Τρίτη
23 Ιουλίου 2024

Επισημοποιήθηκε η υποψηφιότητα του Αβραμόπουλου στην Ηλεία

Στην εκλογική περιφέρεια Ηλείας θα είναι υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στις Εθνικές Εκλογές ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη από τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, έπειτα από τη συνάντηση που είχε με τον πρώην Επίτροπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Μέγαρο Μαξίμου.

Την επιστροφή του στην πολιτική σκηνή είχε γνωστοποιήσει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος σε συνέντευξή του τον Φεβρουάριο. Τότε, είχε αναφέρει πως θα ήταν υποψήφιος στην Α’ Αθηνών ή στην Ηλεία, ανάλογα με την απόφαση του Πρωθυπουργού.

«Ο πατέρας μου είναι από την Ηλεία και έχουμε περιουσιακά στοιχεία και εκεί, αλλά και το Ελληνικό Αρκαδίας είναι το χωριό της μητέρας μου και έχουμε το παραδοσιακό σπίτι εκεί. Ο Πρωθυπουργός θα αποφασίσει αν θα είμαι στην Α’ Αθηνών που είναι ο παραδοσιακός χώρος που με ξέρει ο κόσμος ή στην Ηλεία», είχε πει ο πρώην Ευρωπαίος επίτροπος. 

«Είμαι έτοιμος και για τα δύο. Το θέμα είναι να βρεθούν λύσεις και να επιτύχουμε πολιτική συνεννόηση. Με τον πολιτικό λόγο και την συμπεριφορά σου απευθύνεσαι όχι μόνο στο κομματικό ακροατήριο, αλλά και σε πολίτες από άλλους χώρους. Ως Δήμαρχος, πήρα ποσοστό 58%, δηλαδή ένα 18% των ψήφων δεν ήταν από την Νέα Δημοκρατία, αλλά από άλλους χώρους», είχε προσθέσει ο πρώην υπουργός.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μπελέρης: Εξελέγη αντιπρόεδρος στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Αναφορών (PETI) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, εξελέγη ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), Φρέντι Μπελέρης. Σ...

Φόρτωση άρθρων...