Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Υβριστικό παραλήρημα του Αντώναρου κατά του ΠΑΣΟΚ

«Πολιτικό απολειφάδι» χαρακτήρισε το ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Αντώναρος. Παράλληλα, μίλησε για την απόφασή του να κατέβει ως υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις Εθνικές Εκλογές της 21ης Μαΐου.

«Όποιος με έχει παρακολουθήσει σε όλη μου την διαδρομή την πολιτική, κυρίως στα τελευταία χρόνια θα έχει διαπιστώσει ότι οι θέσεις μου είναι στερεές και αμετακίνητες. Εγώ είμαι άνθρωπος του κέντρου, δεν το έκρυψα ποτέ, άλλωστε έτσι με αναγνώριζε και ο ίδιος ο Κώστας Καραμανλής και βεβαίως έχετε απόλυτο δίκιο όταν λέτε για το δημοψήφισμα, η θέση μου είναι ξεκάθαρη, ότι η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη και αυτό το επιβεβαίωσε και ο Αλέξης Τσίπρας με τις δεύτερες Εκλογές που έγιναν λίγο μετά από αυτό το δημοψήφισμα, το οποίο είχε δυσάρεστη για μένα έκβαση, αλλά οδήγησε στην οριστικοποίηση, πλέον, της παραμονής της χώρας μας εκεί που πρέπει να ανήκει, στην μεγάλη οικογένεια των ευρωπαϊκών χωρών», ανέφερε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον Realfm 97,8.

«Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να πάει η χώρα μπροστά, χωρίς να μένουν οι πολλοί, οι πάρα πολλοί πίσω και έχω τη βεβαιότητα, το έχω πει άλλωστε και πολύ πριν ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναλάβει την πρωθυπουργία, από τη μέρα που ανέλαβε την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, ότι δεν έχει τις ικανότητες, δυστυχώς επειδή τον ξέρω, το λέω αυτό μετά γνώσεως προσωπικής, δεν έχει τη δυνατότητα να βγάλει τη χώρα από αυτό το αδιέξοδο», τόνισε ο Ευάγγελος Αντώναρος.

«Φτάσαμε λοιπόν στην κατάσταση που βρισκόμαστε σήμερα. Μου έγινε πρόταση από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα, το σκέφτηκα και αποφάσισα θετικά. Πρέπει να συστρατευτώ, έτσι το βλέπω, να συνεργαστώ, να πάω μαζί, με όλες εκείνες τις δυνάμεις που θέλουν να φέρουν τη χώρα ξανά πίσω σε εκείνο που για μένα είναι σημαντικό, τη λειτουργία των θεσμών και της δικαιοσύνης», πρόσθεσε ο υποψήφιος βουλευτής.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αγκαλιάζει τον μεσαίο χώρο» σχολίασε και χρησιμοποίησε παράλληλα βαριές εκφράσεις για το ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζοντας το «πολιτικό απολειφάδι».

«Οι πολίτες έχουν ένα όπλο, την ψήφο. Έχω ήσυχη την συνείδησή μου, γιατί ξέρω τι είχαμε κάνει τότε. Ο Κώστας Καραμανλής είχε μιλήσει με όλους τους αρχηγός και τότε ο Γιώργος Παπανδρέου – αφού θέλουν αν το ακούσουν στο ΠΑΣΟΚ- βγήκε από εκείνη την συνάντηση με έτοιμο χαρτάκι, ήμουν μπροστά, το έβγαλε από την τσέπη του και στις νεραντζιές έξω από το Μέγαρο Μαξίμου ζήτησε Εκλογές. Αντί να συναινέσει σε μια εθνική προσπάθεια», ανέφερε ο Ευάγγελος Αντώναρος.

«Σεβαστές οι απόψεις των μικρών κομμάτων, τα οποία δεν υποτιμώ. Αλλά τα μικρά κόμματα έχουν μια μεγάλη αγωνία, να περιφράξουν την εκλογική τους πελατεία, που είναι συγκεκριμένη», επεσήμανε ο πρώην αναπληρωτής εκπρόσωπος της Κυβέρνησης Καραμανλή.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ν. Ανδρουλάκης: «Επί Κυριάκου Μητσοτάκη η Ελλάδα πήρε το "πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα" ακρίβειας»

«Στις 9 Ιουνίου είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να αποδοκιμάσουμε την αλαζονεία και τη διαφθορά του συστήματος εξουσίας του κ. Μητσοτάκη», τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας στο Αγ...

Λοβέρδος: Οι «Δημοκράτες» καλύπτουμε το πολιτικό κέντρο - Δεν θα ψήφιζα το ψήφισμα για το κράτος δικαίου στην ευρωβουλή

Για τις θέσεις των «Δημοκρατών» που διεκδικούν την είσοδό τους στην ευρωβουλή μίλησε ο πρόεδρος του κόμματος Ανδρέας Λοβέρδος στην εκπομπή «Συμβαίνει στην Ευρώπη» της ΕΡΤ. «Θέλουμ...

Φόρτωση άρθρων...