Δευτέρα
20 Μαΐου 2024

Ζητείται γραμματέας για την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική

Η Όλγα Γεροβασίλη παραμένει ένας από τους πλέον στενούς συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα, εξ ού και ανέλαβε καθήκοντα Γραμματέως της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Ωστόσο, αποδεικνύεται ότι η δουλειά είναι... πολύ δύσκολη, αφού η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ουκ ολίγες φορές θυμίζει μπουλούκι ατάκτων.

Το τελευταίο διάστημα, μάλιστα, έχει τύχει σε περισσότερες από 4 κοινοβουλευτικές διαδικασίες είτε να παρατηρηθούν δυσλειτουργίες, είτε να καταγραφούν αιφνιδιασμοί, είτε να υπάρξουν απουσίες –κι αυτό παρά το γεγονός ότι οι βουλευτές που μετέχουν στις συζητήσεις στην Ολομέλεια ή και στις επιτροπές είναι ελάχιστοι.

Έτσι, ολοένα και περισσότεροι επιτελικοί στην Κουμουνδούρου έχουν αρχίσει να σιγοψιθυρίζουν σχόλια του τύπου «καλή η Όλγα, αλλά δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα» και διάφορα άλλα τέτοια.

Μάλιστα, κάποιοι που ποτέ δεν χώνεψαν ότι η Αρτινή πολιτικός είναι τόσο κοντά στον Αλέξη Τσίπρα, προεξοφλούν ότι αν βρισκόταν άλλος κατάλληλος για την θέση, τότε ο Αλέξης Τσίπρας θα την αντικαθιστούσε. Αλλά είπαμε: αυτά τα λένε οι εχθροί της...

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τον Παπανδρέου θυμήθηκε ο Κασσελάκης - Πήγε στο περίπτερο του ΠΑΣΟΚ στον Εύοσμο

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι περιοδείες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Στέφανος Κασσελάκης, ευρισκόμενος στη Θεσσαλονίκη, επισκέφτηκε το προεκλογικό περίπτερο του ΠΑΣΟΚ στον Εύοσμ...

Φόρτωση άρθρων...