Τετάρτη
08 Μαΐου 2024

Αδιανόητα… όργια από Νεϊμάρ και Μέσι – Σκόραρε με ανάποδο ψαλίδι ο Αργεντινός (video)

Με τους Νεϊμάρ και Μέσι να κάνουν ότι θέλουν στο Gabriel Montpied Stadium, η Παρί Σεν Ζερμέν, μπήκε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα (0-5). Απίθανα πράγματα από τους δυο σούπερ σταρ των Παριζιάνων

Αθλητισμός

Όταν ο Νεϊμάρ και ο Μέσι έχουν κέφια, η αντίπαλη ομάδα απλά παραδίνεται στις… ορέξεις τους. Όπως και έγινε στο Gabriel Montpied Stadium. Βραζιλιάνος και Αργεντινός έστησαν μια απίθανη παράσταση, με την Παρί Σεν Ζερμέν να κάνει φύλλο και φτερό την Κλερμόν (0-5).

Η αρμάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ έκανε ότι ήθελε την… άτυχη Κλερμόν και μπήκε με το δεξί στη νέα Ligue 1. Μέσι και Νεϊμάρ ήταν σε τρελά κέφια, με αποτέλεσμα, ο τερματοφύλακας Ντιαό, να μαζέψει πέντε φορές την μπάλα από τα δίχτυα του.

Ποιος ήταν ο απολογισμός της «καυτής» πρεμιέρας για τους δύο σούπερ σταρ της Παρί; Δυο γκολ και μια ασίστ για τον Μέσι, ένα τέρμα και τρεις τελικές πάσες για τον Νεϊμάρ στον… περίπατο του Gabriel Montpied Stadium.

Δείτε τα φοβερά γκολ των Παριζιάνων:

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τζακ ποτ στο Τζόκερ – Οι τυχεροί αριθμοί

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία (5+1) του Τζόκερ στην κλήρωση 2750 της Τρίτης. Και στη δεύτερη κατηγορία (5) δεν βρέθηκε τυχερός. Δείτε τους τυχερούς αριθμούς και τη...

Φόρτωση άρθρων...