Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

ΑΕΚ-Ατρόμητος 2-1: Τρίποντο - θρίλερ από την άσπρη βούλα (video)

Σ' ένα ματς όπου είχαμε τρία πέναλτι η ΑΕΚ πήρε πολύ δύσκολα τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο που φωνάζει για τη διαιτησία - Ο Άμραμπατ ευστόχησε από την άσπρη βούλα στο 31' για να απαντήσει με τον ίδιο τρόπο ο Ανγκιέλσι στο 89' - Στο 90'+5' ο Γκατσίνοβιτς επίσης με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-1

Αθλητισμός

Τα εύκολα... δύσκολα έκανε η ΑΕΚ, αλλά κατάφερε μετά τα διπλά σε Μπράιτον και Λεωφόρο να διευρύνει το σερί των νικών της και να πανηγυρίσει σε ματς-θρίλερ στο τέλος το πρώτο της φετινό τρίποντο στη Νέα Φιλαδέλφεια απέναντι στον Ατρόμητο (2-1).

Ο Άμραμπατ στο 31' με εκτέλεση πέναλτι έβαλε μπροστά την ΑΕΚ στο σκορ που είχε την καθολική υπεροχή και πολλές ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ.

Δεν το βρήκε, τιμωρήθηκε από τον Ατρόμητο που ισοφάρισε με πέναλτι του Αντζιέλσκι στο 89', έμεινε στην ίδια φάση με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σιντιμπέ, αλλά στο 95' με νέο εύστοχο πέναλτι του Γκατσίνοβιτς κατάφερε να ξαναπάρει το προβάδισμα και να πανηγυρίσει τη νίκη, με τον Χατζισαφί στην τελευταία φάση του αγώνα να απομακρύνει την μπάλα πριν περάσει τη γραμμή σε κεφαλιά του Αντζιέλσκι!

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...