Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 3-0: Ξέσπασε και πάει για «τελικό» (vid)

Στην καλύτερή της εμφάνιση στα πλέι οφ, η ΑΕΚ επικράτησε εύκολα με 3-0 του ΠΑΣ Γιάννινα, έσπασε το ρόδι στο ΟΑΚΑ και πάει για… τελικό Ευρώπης με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη

Αθλητισμός
Tags: αεκ

Ένα ήρεμο απόγευμα για την ΑΕΚ και μία νίκη στο ΟΑΚΑ για τα πλέι οφ. Στην καλύτερή της εμφάνιση εδώ και πολύ καιρό, η Ένωση επικράτησε με 3-0 του ΠΑΣ Γιάννινα έχοντας ευκαιρίες για πολύ περισσότερα γκολ και ετοιμάζεται πλέον για… τελικό Ευρώπης με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης». Χατζισαφί, Άμραμπατ και Κριχόβιακ τα γκολ για τους παίκτες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος παρέταξε με 4-3-3 την ΑΕΚ και επανέφερε στην ενδεκάδα τον Μάνταλο, με τον Χατζισαφί να πηγαίνει αριστερό μπακ και τον Μοχαμάντι να μένει στον πάγκο. Ο Στάνκοβιτς ήταν κάτω από τα δοκάρια, Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας και Χατζισαφί στην άμυνα, με τους Σιμάνσκι, Κριχόβιακ και Μάνταλο στα χαφ. Ο Γκαρσία ήταν στο δεξί άκρο της επίθεσης, ο Τσούμπερ στο αριστερό και ο Άμραμπατ στην κορυφή.

Από την άλλη ο Ηρακλής Μεταξάς έριξε λόγω απουσιών τους μικρούς Ρίζο και Λιάσο στην ενδεκάδα, με τον Λοντίγκιν να είναι κάτω από τα δοκάρια. Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας και Ρίζος ήταν στην άμυνα, με τους Καραχάλιο και Στάνκο στα χαφ, τον Περέα στην κορυφή και τους Λιάσο, Κύρκο και Σνάιντερ πίσω από τον Κολομβιανό.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...