Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

ΑΕΚ: Πέντε μεταγραφές μέχρι την προετοιμασία

Η ΑΕΚ έχει ως στόχο να κάνει τουλάχιστον πέντε μεταγραφές μέχρι το βασικό στάδιο προετοιμασίας

Αθλητισμός
Tags: αεκ

Εντείνονται οι προσπάθειες της ΑΕΚ για την ολοκλήρωση των πρώτων της κινήσεων. Μάλιστα η «Ένωση» φέρεται να βρίσκεται ήδη κοντά στην απόκτηση παίκτη και πιθανότατα στόπερ. Πρόθεση των «κιτρινόμαυρων» είναι να έχουν ολοκληρώσει τουλάχιστον πέντε προσθήκες μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας ή έστω μέχρι να φύγει η αποστολή για το βασικό στάδιο, στις 12 Ιουλίου στο Ρότερνταμ.

Ο Ματίας Αλμέιδα θέλει να έχει το συντομότερο διαθέσιμους τους περισσότερους παίκτες του ρόστερ, αλλά έχει εστιάσει περισσότερο στις προσθήκες που χρειάζονται στο κέντρο άμυνας και τα χαφ. Άλλωστε είναι δεδομένο πως ο Αργεντινός τεχνικός έχει εισηγηθεί την απόκτηση δύο στόπερ που θα προορίζονται για βασικοί, ενώ για τα χαφ-όπου αυτή τη στιγμή θεωρούνται σίγουροι μόνο οι Σιμάνσκι και Γαλανόπουλος-θα χρειαστούν τουλάχιστον δύο προσθήκες. Πάντως η περίπτωση του 33χρονου Ουκρανού αμυντικού, Γιάροσλαβ Ρακίτσκι, που είναι ελεύθερος, δεν απασχολεί την «Ένωση».

Η ΑΕΚ φαίνεται πως δεν θα φτάσει στον αριθμό των 14 μεταγραφών που έκανε το περασμένο καλοκαίρι, αλλά-ανάλογα και με τον τελικό αριθμό αποχωρήσεων-δεν είναι καθόλου απίθανο τελικά να φτάσει και φέτος σε διψήφιο αριθμό μεταγραφών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Super League: Η Άστον Βίλα μπορεί να... περιμένει

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στους «4» του Conference League, όπου θα αντιμετωπίσει στην Άστον Βίλα, όμως ο Μεντιλίμπαρ θέλει να φέρει… τούμπα την κατάσταση και στο πρωτάθλημα, με πρώτο ...

Φόρτωση άρθρων...