Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Αγγλία: Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ σκόραρε στην προπόνηση της Εθνικής γυναικών (vid)

Με τις 32 ομάδες που θα συμμετάσχουν στο παγκόσμιο κύπελλο, να είναι πλέον γνωστές, οι διοργανωτές αποκάλυψαν το επίσημο πόστερ του τουρνουά του Κατάρ. Στην Σενεγάλη, ο Σαντιό Μανέ έπαιξε ξανά μπάλα, στο γήπεδο που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

Αθλητισμός

Το drone της Λίβερπουλ περνά με ρίσκο δίπλα από τη γυάλινη τροπαιοθήκη της ομάδας και σπεύδει να υποδεχθεί το νέο απόκτημα του συλλόγου. Τον Ντάργουιν Νούνιες. Ο Ουρουγουανός που θα αποτελέσει τη βασική επιλογή του Κλοπ στη θέση 9 της επόμενης σεζόν, παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης των Ρεντς.

Στο προπονητικό κέντρο της Λίβερπουλ ο Νούνιες, στο λασπωμένο γήπεδο του χωριού του ένας άλλος, προς το παρόν, παίκτης των κόκκινων, ο Σαντιό Μανέ.

Ο 30χρονος αυτές τις μέρες βρίσκεται στη χώρα του, τη Σενεγάλη. Φόρεσε αθλητικά παπούτσια, το 10 στην πλάτη και έπαιξε ποδόσφαιρο στη λάσπη μαζί με παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της περιοχής και χιλιάδες ντόπιους να τον παρακολουθούν.

Και ο Μανέ και ο Νούνιες θα βρεθούν στο Μουντιάλ του Κατάρ, τον Νοέμβριο. Σχεδόν 160 ημέρες πριν την έναρξη του πρώτου χειμερινού παγκοσμίου κυπέλλου, οι διοργανωτές έδωσαν στη δημοσιότητα το επίσημο πόστερ. Εμπνευσμένο από την παράδοση του Κατάρ.

Με άκρως ποδοσφαιρικό στυλ, ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ σουτάρει και σκοράρει. Η αντίστροφη μέτρηση για το γυναικείο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου έχει αρχίσει, όπως και η προετοιμασία των ομάδων. Ο Ουίλιαμ βρέθηκε στην προπόνηση της Αγγλίας και δοκίμασε την τύχη του απέναντι στην τερματοφύλακα της ομάδας με ιδιαίτερη επιτυχία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...