Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Ακόμα ζωντανή η Γιουνάιτεντ!

«Χτύπησε» σαν… Ατλέτικο η Γιουνάιτεντ και πήρε προβάδισμα για τους «8»!

Αθλητισμός

Τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν την ξεγράφεις!

Οι κυνικοί «κόκκινοι διάβολοι» ήταν κατώτεροι από την Ατλέτικο (2 δοκάρια), αλλά έφυγαν με το 1-1 από τη Μαδρίτη και μετέφεραν την μπάλα στο γήπεδο τους.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ντύθηκαν… «ροχιμπλάνκος» και με το 1-1 απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης απέκτησαν προβάδισμα για πρόκριση στα προημιτελικά.

Ο Ελάνγκα με γκολ στο 80’ ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους, ενώ ο Φέλιξ είχε ανοίξει το σκορ μόλις στο 7’. Δυο δοκάρια είχε η ομάδα του Σιμεόνε, η οποία ήταν ανώτερη στο παιχνίδι. Σε… καραμπόλα σε προσπάθεια του Βράσλκο στο 45’ και σε σουτ του Γκριζμάν στο 87’.

Στο άλλο ματς της ημέρας, σε ένα πραγματικό ντέρμπι, Μπενφίκα και Άγιαξ έμειναν στο 2-2, με την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League να κρίνεται στη ρεβάνς.

Τα είχε όλα το ματς του "Da Luz", εκτός από νικητή!

Μπενφίκα και Άγιαξ έμειναν στο 2-2 σε ένα πραγματικό ντέρμπι στη Λισαβόνα, ωστόσο το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Champions League θα κριθεί στη ρεβάνς του Άμστερνταμ, στις 15 Μαρτίου.

Χρυσή αλλαγή για τους γηπεδούχους ο Γιάρεμτσουκ, δύο γκολ πέτυχε ο Αλέρ, το ένα όμως σε... λάθος τέρμα!

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ποιον ασπάστηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης όταν πήγε στην εξέδρα που ήταν οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το τέλος του θριάμβου του Ολυμπιακού κόντρα στην Άστον Βίλα αποθέωσε τους οπαδούς της ομάδας, αλλά και αποθεώθηκε ενώ πήγε σε ένα σημείο της εξέδρας και ε...

Φόρτωση άρθρων...