Τρίτη
30 Απριλίου 2024

Ακόμη μία μεγάλη υπέρβαση κόντρα στην Αταλάντα

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται απόψε (19:45) με την Αταλάντα στο Καραϊσκάκη, στη ρεβάνς του Μπέργκαμο, και θέλει την πρόκριση για ακόμη μία υπέρβαση τα τελευταία χρόνια

Αθλητισμός

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (19:45) την Αταλάντα στο Καραϊσκάκη στη ρεβάνς του 2-1 του πρώτου αγώνα στο Μπέργκαμο και ψάχνει ακόμη μία μεγάλη υπέρβαση τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη (Μίλαν, Άρσεναλ, Αϊντχόφεν).

Τα πάντα είναι ανοιχτά για την πρόκριση μετά το σκορ του πρώτου αγώνα, με τους Ερυθρόλευκους να έχουν τη βοήθεια του κόσμου τους, αφού η πληρότητα στο αποψινό ματς θα είναι στο 50%.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει την πρόκριση στους «16» και πιστεύει πως μπορεί η ομάδα του να τα καταφέρει, αρκεί να είναι συγκεντρωμένη και να ακολουθήσει το πλάνο του.

Ο Ολυμπιακός τριάντα τρία χρόνια μετά την τελευταία πρόκριση με ανατροπή σε νοκ άουτ ματς στο Φάληρο και τρία μετά το έπος επί της Μίλαν (3-1) καλείται απόψε να γυρίσει το 1-2 του Μπέργκαμο και να είναι αυτός που θα βρεθεί στην κλήρωση των «16».

Ο πορτογάλος τεχνικός θα έχει πρώτη φορά όλους τους παίκτες που είναι στην ευρωπαϊκή λίστα στη διάθεσή του, όμως φαίνεται να έχει καταλήξει σε… συνταγή Μπέργκαμο και για το αποψινό παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, ο Μαρτίνς σκέφτεται σοβαρά να παρατάξει τον Ολυμπιακό όπως και στο πρώτο ματς με την Αταλάντα, δηλαδή με τριάδα στην άμυνα.

Έτσι, το πιθανότερο σενάριο ενδεκάδας είναι με τον Βατσλίκ στο τέρμα, στην άμυνα τους Παπασταθόπουλο, Μανωλά, Σισέ, τον Ρέαμπτσιουκ αριστερά, δεξιά τον Λαλά και στο χώρο του κέντρου τους Εμβιλά, Αγκιμπού Καμαρά με τους Ονιεκούρου, Μασούρα εξτρέμ και τον Τικίνιο στην επίθεση.

Βέβαια, υπάρχει και το σενάριο να παίξει ο Μαντί Καμαρά στο κέντρο να βγει από την ενδεκάδα ο Ονιεκούρου και ο Αγκιμπού να είναι στο πλάι.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...