Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Άλκης Καμπανός: Η ΠΑΕ Άρης έδωσε το όνομα του στη θύρα επισήμων (εικόνες)

Η όλη διαδικασία έγινε παρουσία των γονιών και της αδερφής του αδικοχαμένου Άλκη. Σε «Άλκης Καμπανός» μετονομάστηκε το γήπεδο ποδοσφαίρου Ευκαρπίας.

Αθλητισμός

Λίγη ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των Play Off του πρωταθλήματος της Super League, πραγματοποιοήθηκε η διαδικασία ονοματοδοσίας της θύρας των επισήμων του «Κλεάνθης Βικελίδης», σε «Άλκης Καμπανός».

ω

Η όλη διαδικασία έγινε παρουσία των γονιών και της αδερφής του αδικοχαμένου Άλκη, ο οποίος δολοφονήθηκε στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, αλλά και ο Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας - Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης.

αδ

Το ονοματεπώνυμο του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού δόθηκε σε δημοτικό γήπεδο στο Δήμου Παύλου Μελά

Επίσης, το όνομα του αδικοχαμένου Αλκιβιάδη Καμπανού πήρε το δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου Εργατικών Κατοικιών Ευκαρπίας, στο Δήμο Παύλου Μελά, στη δυτική Θεσσαλονίκη, με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. Όπως ανακοίνωσε η δημοτική αρχή η μετονομασία του αθλητικού χώρου, που αναβαθμίστηκε πρόσφατα, αποτελεί ελάχιστο φόρο τιμής στον άτυχο νέο, ώστε η συμβολική αυτή πρωτοβουλία να αποτελέσει εφαλτήριο για να μην επαναληφθούν φαινόμενα βίας και αυταρχισμού. 

β

Η μετονομασία πραγματοποιήθηκε παρουσία της μητέρας του Άλκη και άλλων συγγενών του, ενώ ο δήμαρχος Παύλου Μελά, Δημήτρης Δεμουρτζίδης, καλωσόρισε τους 200 μικρούς ποδοσφαιριστές των ακαδημιών του Δήμου, τους γονείς – κηδεμόνες των αθλητών, τους πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές Άγγελο Χαριστέα, Δημήτρη Σαλπιγγίδη, Τάσο Κατσαμπή και τους προσκεκλημένους. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...