Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

«Άλωσε» το Λονδίνο η Ρεάλ Μαδρίτης (vid)

Πλούσιο θεάμα πρόσφεραν οι χθεσινοί αγώνες της φάσης των 8 του Champions League . Με ένα ακόμα χατ τρικ, ο Καρίμ Μπενζεμά οδήγησε τη Ρεάλ Μαδρίτης σε νίκη κόντρα στην Τσέλσι. Η Βιγιαρεάλ έκανε την έκπληξη επικρατώντας της Μπάγερν με 1-0.

Αθλητισμός

Αγκαλιές και συγχαρητήρια από συμπαίκτες και αντιπάλους.

Ο Καρίμ Μπενζεμά μετέτρεψε τον προημιτελικό με την Τσέλσι στο Λονδίνο σε προσωπική υπόθεση και με τρία γκολ έφερε τη Ρεάλ μια «ανάσα» απο τα ημιτελικά του τσαμπιονς λιγκ.

Ο 35χρονος Γάλλος επιθετικός όπως και στο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν ήταν ασυναγώνιστος και άρχισε το ρεσιτάλ στο 21′ με κεφαλιά «δυναμίτη» μετά από σέντρα του Βινίσιους 1- 0. Τρία λεπτά αργότερα ακόμη μια αριστοτεχνική κεφαλιά του Μπενζεμά και δεύτερο γκολ για τους Μαδριλένους. Στο 40′ ο Χάβερτς έδωσε ελπίδα στην Τσελσι 2-1 σκορ ημιχρόνου.

 

Ωστόσο η δοκιμαζόμενη και υπό πώληση αγγλική ομάδα από την υπόθεση Αμπράμοβιτς δέχτηκε και τρίτο γκολ στο 46΄όταν ο Μπενζεμά αξιοποίησε παιδαριώδες λάθος του Μεντι και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 3-1. Το Λονδίνο στον «αστερισμό» του Καρίμ Μπενζεμά.

«Αυτός (ο Μπενζεμά) γίνεται όπως το κρασί, όλο και καλύτερος. Όπως το κρασί, γίνεται κάθε ημέρα καλύτερος », δήλωσε ο προπονητής της «Βασίλισσας»,  Κάρλο Αντσελότι.

Στην Ισπανία η Βιγιαρεάλ με γκολ του Ολλανδού, Νταντζούμα, στο 8ο λεπτό νίκησε 1- 0 τη Μπάγερν έχοντας ευκαιρίες για ευρύτερο σκορ όπως στη φάση με το δοκάρι του Μορένο στο 53΄ .Οι νικητές έβαλαν τέλος σε ένα σερί 22 αγώνων εκτός έδρας χωρίς ήττα για τους Γερμανούς που έκαναν το χειρότερο παιχνίδι τους στη διοργάνωση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ποιον ασπάστηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης όταν πήγε στην εξέδρα που ήταν οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το τέλος του θριάμβου του Ολυμπιακού κόντρα στην Άστον Βίλα αποθέωσε τους οπαδούς της ομάδας, αλλά και αποθεώθηκε ενώ πήγε σε ένα σημείο της εξέδρας και ε...

Φόρτωση άρθρων...