Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Αλύγιστος Παναθηναϊκός, πρώτο 0-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» για Ολυμπιακό και ΑΕΚ, «καθάρισε» από την άσπρη βούλα ο ΠΑΟΚ - Τα γκολ και οι φάσεις

Δείτε τις καλύτερες στιγμές και τα γκολ από τα κορυφαία ματς της Super League

Αθλητισμός

Ο Παναθηναϊκός «καθάρισε» και τον Ατρόμητο (2-0) -με τον Ιωαννίδη να λύνει ξανά τον Γόρδιο δεσμό και τον Μάγκνουσον να ζωγραφίζει με γκολάρα- κι έτσι οι «πράσινοι» πήγαν με το 12/13 στη διακοπή του πρωταθλήματος!

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:

Με νίκη ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ τον πρώτο γύρο της Super League. Ο Δικέφαλος επικράτησε εύκολα με 3-0 του Βόλου στην Τούμπα και έκανε το 3Χ3 πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ.

Δείτε τα γκολ

Για πρώτη φορά μετά το 1962 ένα Ολυμπιακός – ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», για το πρωτάθλημα, ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 0-0.

Ένα από τα πιο σπάνια αποτελέσματα σε αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ για το πρωτάθλημα σημειώθηκε στο σημερινό ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής της Super League.

Κι αυτό γιατί το 0-0, ήταν το πρώτο στο φαληρικό γήπεδο μετά το 1962. Στα 60 αυτά χρόνια που μεσολάβησαν το 0-0 του 1980 είχε λάβει χώρα στη Χαλκίδα, ενώ εκείνο του 1999 ήταν το τελικό αποτέλεσμα σε αγώνα που είχε γίνει στο ΟΑΚΑ.

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» είχε σημειωθεί ένα 0-0 το 2018, το συγκεκριμένο ματς ωστόσο ήταν στη διοργάνωση του κυπέλλου Ελλάδας.

Υπενθυμίζουμε πως αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία ανάμεσα στις δύο ομάδες μετά το περσινό 1-1 στα play offs του πρωταθλήματος.

Δείτε εδώ:

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Eurojackpot: Αντίστροφη μέτρηση για την κλήρωση των 63 εκατ. ευρώ – Μέχρι τις 19:00 η κατάθεση δελτίων αποκλειστικά στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Λίγες ώρες απομένουν για τη μεγάλη κλήρωση του Eurojackpot, καθώς στις 21:00 το δημοφιλές ευρωπαϊκό παιχνίδι μοιράζει 63 εκατ. ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας. Η κατάθεση ...

Φόρτωση άρθρων...