Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Ανατροπή με ΠΑΣ Γιάννινα – Εκτός play-off ο ΟΦΗ (vid)

Ανατροπή στα δεδομένα της Super League, με την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ να επιστρέφει στον ΠΑΣ Γιάννινα τους 5 βαθμούς που του είχαν αφαιρεθεί και με 40 πλέον, να εξασφαλίζει τη συμμετοχή του στα play off. Ο ΟΦΗ θα αγωνιστεί τελικά στα Play out με την κλήρωση του προγράμματος να γίνεται την Τετάρτη.

Αθλητισμός

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αναίρεσε την αφαίρεση πέντε βαθμών από τον ΠΑΣ Γιάννινα και τα ανέτρεψε όλα στη βαθμολογία της Σούπερ Λιγκ.

Με τα νέα δεδομένα, η ομάδα της Ηπείρου ανέβηκε στους 40 βαθμούς και στην έκτη θέση, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή στα πλέι οφ αντί του ΟΦΗ, ο οποίος κατέληξε στα πλέι άουτ.

Πλέον, η βαθμολογία των πλέι οφ έχει ως εξής: Ολυμπιακός 65 βαθμοί, ΠΑΟΚ 53 βαθμοί, ΑΕΚ 46 βαθμοί, Άρης 45 βαθμοί, Παναθηναϊκός 42 βαθμοί, ΠΑΣ Γιάννινα 40 βαθμοί.

Αντίστοιχα, μεταβολές υπάρχουν και στην κατάταξη των πλέι άουτ: ΟΦΗ 37 βαθμοί, Αστέρας Τρίπολης 35 βαθμοί, Παναιτωλικός 32 βαθμοί, Βόλος 30 βαθμοί, Ιωνικός 26 βαθμοί, Ατρόμητος 23 βαθμοί, Λαμία 18 βαθμοί, Απόλλων Σμύρνης 13 βαθμοί.

Σε πρώτο βαθμό, ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε τιμωρηθεί από τον Αθλητικό Δικαστή της Super League, με αφαίρεση πέντε βαθμών και πρόστιμο 100.000 ευρώ για παράτυπη μεταβίβαση μετοχών από τον Γιώργο Χριστοβασίλη, τον Φεβρουάριο του 2015.

Η κλήρωση για το πρόγραμμα των πλέι οφ και των πλέι άουτ έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Τετάρτη στις 4.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...