Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Αναβλήθηκε το Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης - Μεγάλη η διασπορά του κορωνοϊού στους ερυθρόλευκους

Αθλητισμός

Επίσημη η αναβολή στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η διασπορά του ιού στους «ερυθρόλευκους» είανια μεγάλη εξέλιξη που καθιστούσε αδύνατη τη διεξαγωγή του αγώνα με τους Αρκάδες και λίγη ώρα αργότερα ήρθε και η ανακοίνωση από τη Super League.

Έτσι, ακόμη ένα παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής αναβάλλεται, μετά τα ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, Αρης – Ατρόμητος, Ιωνικός – Απόλλων Σμύρνης και Παναιτωλικός – Λαμία.

Η ανακοίνωση της Λίγκας:

«Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή των αγώνων, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τζακ ποτ στο Τζόκερ – Οι τυχεροί αριθμοί

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία (5+1) του Τζόκερ στην κλήρωση 2747 της Τρίτης. Και στη δεύτερη κατηγορία (5) δεν βρέθηκαν τυχερός. Οι τυχεροί αριθμοί που κληρώθηκαν ...

Φόρτωση άρθρων...