Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Ανησυχητική κατάσταση στην ΑΕΚ - Παίκτες ζήτησαν να μην παίξουν με τον Ολυμπιακό

Εικόνα διάλυσης στην ΑΕΚ, με πολλούς παίκτες να μην θέλουν να παίξουν στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν κόντρα στον Ολυμπιακό

Αθλητισμός
Tags: αεκ

Αλλιώς τα υπολόγιζαν φέτος στην ΑΕΚ και αλλιώς τους βγήκαν. Η Ένωση όχι μόνο δεν κατάφερε να κάνει πρωταθλητισμό, αλλά έχασε και την Ευρώπη μία αγωνιστική πριν το φινάλε των πλέι οφ προκαλώντας την οργή των οπαδών της που ζήτησαν την παραίτηση όλων των στελεχών της ΠΑΕ. Και τώρα καλείται να πιει το πικρό ποτήρι μέχρι τέλους, αφού έχει να δώσει ακόμη ένα ματς, κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Ένα παιχνίδι που αναμένεται να εξελιχθεί σε συλλαλητήριο των οπαδών της ΑΕΚ, όσων αντέξουν να βρεθούν στο γήπεδο, κατά πάντων. Κάτι που αντιλαμβάνονται βέβαια και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, με πολλούς να έχουν εκφράσει, σύμφωνα με πληροφορίες, επιθυμία να μην αγωνιστούν σε αυτό το ματς.

Και οι παίκτες καταλαβαίνουν ότι το κλίμα γι’ αυτούς είναι πολύ βαρύ. Πήραν άλλωστε μία… δόση και κατά την επιστροφή από τη Θεσσαλονίκη το βράδυ του Σαββάτου και φαίνεται πως κάποιοι δεν αντέχουν να τα «ακούσουν» ξανά. Για το ματς με τους Πειραιώτες εκτός λόγω καρτών είναι έτσι κι αλλιώς οι Μάνταλος και Άμραμπατ, ενώ λόγω τραυματισμών δεν υπολογίζονται κατά πάσα πιθανότητα και οι Βράνιες, Σιμόες και Γέβτιτς.

Από εκεί και πέρα, θα φανεί και από την αποστολή που θα ανακοινώσει ο Οφρυδόπουλος ποιοι θα είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι ενώ πρέπει να σημειωθεί πως δεν θα είναι εύκολο να επιστρατεύσει παίκτες από την ΑΕΚ Β’ η οποία βρίσκεται εδώ και μέρες σε διακοπές.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Παναθηναϊκός: Mετράει επιστροφές και επιλογές για την ενδεκάδα ενόψει ΠΑΟΚ ο Τερίμ

Μετά και την ολοκλήρωση των διεθνών αναμετρήσεων ο Φατίχ Τερίμ περιμένει στο Κορωπί τους διεθνείς ποδοσφαιριστές προκειμένου να τους βάλει ξανά σε κλίμα ντέρμπι! Βασικός ο Γεντβάι ...

Φόρτωση άρθρων...