Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Απίστευτη πρόκριση για την ΑΕΚ με δύο γκολ μετά το 90' ! (videos)

Η ΑΕΚ βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού χάνοντας με 0-2, όμως, με τους Αραούχο στο 92′ και τον Βίντα στο 100′ να παίρνει ριμπάουντ από το χαμένο πέναλτι του Λιβάι έκανε το 2-2 που τη στέλνει στα πλέι οφ του Champions League

Αθλητισμός

Δεν γινόταν να χάσει την πρόκριση αυτή η ΑΕΚ! Με δύο γκολ στις καθυστερήσεις, η Ένωση επέστρεψε από την κόλαση και με το 2-2 κόντρα στην Ντινάμο πήρε το εισιτήριο για τα playoffs του Champions League.

Σε ένα παιχνίδι βγαλμένο από τα όνειρα του κάθε οπαδού της ΑΕΚ, η «Ένωση» πήγε από την κόλαση στον... παράδεισο και με δύο γκολ στις καθυστερήσεις, έγραψε ιστορία, πετώντας έξω την Ντινάμο.

Μετά από εκτέλεσε κόρνερ του Ελίασον, η μπάλα απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς της Ντινάμο και στρώθηκε στον Αραούχο, ο οποίος με σουτ εν κινήσει νίκησε τον Λιβάκοβιτς για το 1-2!

90'+6' Νέα ευκαιρία της ΑΕΚ, νέες διαμαρτυρίες! Μετά την εκτέλεση του κόρνερ, ο Αραούχο έκανε το κοντρόλ και ο Λιούμπισιτς βρήκε την μπάλα με το χέρι. 

Πέναλτι για την ΑΕΚ 

Ο Λιβάκοβιτς απέκρουσε το πέναλτι του Λιβάι, αλλά ο Βίντα στην επαναφορά νίκησε τον συμπατριώτη του με κεφαλιά, κάνοντας το 2-2!

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τζακ ποτ στο Τζόκερ – Οι τυχεροί αριθμοί

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία (5+1) του Τζόκερ στην κλήρωση 2754 της Πέμπτης. Στη δεύτερη κατηγορία (5) αναδείχθηκε 1 τυχερός που κερδίζει 100.000 ευρώ. Δείτε του...

Φόρτωση άρθρων...