Τρίτη
14 Απριλίου 2026

Αποκλεισμός με δεύτερη ήττα από τη Θέλτα για τον ΠΑΟΚ

Αθλητισμός

Την ευρωπαϊκή του παρουσία ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ, καθώς αποκλείστηκε από τη Θέλτα με δεύτερη ήττα. Ο «δικέφαλος του βορρά» έχασε 1-0 από την ισπανική ομάδα στο «Μπαλάιδος» στο Βίγκο στη ρεβάνς για τα play offs του Europa League. 

Οι «ασπρόμαυροι» είχαν χάσει 2-1 από τη Θέλτα στην Τούμπα στη Θεσσαλονίκη στον πρώτο αγώνα και με δύο ήττες αποκλείστηκαν από τη συνέχεια της διοργάνωσης. 

Παρά τις πολλές απουσίες ο ΠΑΟΚ έπαιξε στα ίσα τη Θέλτα στο «Μπαλάιδος», είχε ευκαιρίες για να σκοράρει αλλά δεν τα κατάφερε. 

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης λύγισε στο 63’, όταν δέχθηκε το γκολ. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης το πέτυχε ο Σβέντμπεργκ. Ο Ιγκλέσιας έβγαλε ασίστ στον Σβέντεμπεργκ, ο οποίος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 

ΘΕΛΤΑ: Ράντου, Ροντρίγκες, Στάρφελτ, Αλόνσο (89’ Ντομίνγκεθ), Ρουέδα, Βεσίνο, Μορίμπα (46’ Ρομάν), Καρέιρα, Άσπας (67’ Τζουτγκλά), Σβέντμπεργκ (77’ Λόπες), Ιγκλέσιας (76’ Ελ Αμπντελαουί).

ΠΑΟΚ: Τσιφτσής, Κένι, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Οζντόεφ, Ζαφείρης, Σάντσες, Μπιάνκο (64’ Καμαρά), Χατσίδης (74’ Τέιλορ), Γιακουμάκης (79’ Γερεμέγεφ).

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...