Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Αποχωρεί ο Μάνταλος;

Μπορεί ο Πέτρος Μάνταλος να έκανε… προαναγγελία αποχώρησης μετά το τελευταίο παιχνίδι της ΑΕΚ, όμως η αποχώρηση του Έλληνα διεθνή δεν είναι απλή υπόθεση

Αθλητισμός
Tags: αεκ

Έτοιμος να αναλάβει τις ευθύνες του με πράξεις και όχι λόγια δήλωσε ο Πέτρος Μάνταλος μετά το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague.

«Είμαι ο άνθρωπος που φέρει τις μεγαλύτερες ευθύνες. Στις μέρες που θα ακολουθήσουν ξέρω τι πρέπει να κάνω. Πιστέψτε με, όταν λέω ότι θα αναλάβω τις ευθύνες μου, θα τις αναλάβω με πράξεις και όχι με λόγια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Έλληνας διεθνής.

Μια δήλωση που ερμηνεύτηκε από πολλούς ως προαναγγελία αποχώρησης. 

O Μάνταλος σκέφτεται εδώ και καιρό το μέλλον του από τη στιγμή που πολλοί θεωρούν ότι είναι από τους κύριους υπεύθυνους για τη φετινή εικόνα της Ένωσης.

Μάλιστα, στο προχθεσινό ματς ακούστηκαν και υβριστικά συνθήματα για εκείνος από την «κιτρινόμαυρη» εξέδρα, παρά το γεγονός πως δεν αγωνίστηκε καν. Πρόκειται για ένα γεγονός που έρνει σε δύσκολη θέση τον οποιονδήποτε παίκτη.

Σε περίπτωση πάντως που ο 30χρονος μεσοεπιθετικός αποφασίσει οριστικά να αποχωρήσει, κάθε άλλο παρά απλή θα είναι η διαδικασία. Την περσινή σεζόν είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του μέχρι το 2024 και οι ετήσιες απολαβές του φτάνουν τις 800.000 ευρώ.

Είναι πολύ πιθανό να υπάρξει και συνάντηση με τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, ώστε να συζητήσει τις αποφάσεις του. Εκεί θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σίγουρα γύρω από το μέλλον του Πέτρου Μάνταλου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...