Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Χάθηκαν δύο «χρυσοί» βαθμοί στο Βικελίδης

Ο Κουέστα κατέβασε τα ρολά, ο Ντόη χάρισε το προβάδισμα του Άρη στον Μορόν και ο Ολυμπιακός παρότι βρήκε την γρήγορη ισοφάριση δεν κατάφερε να φύγει νικητής από τη Θεσσαλονίκη (1-1).

Αθλητισμός

Σαφώς καλύτερος ο Ολυμπιακός από τον Αρη στο «Βικελίδης». Κυρίαρχος στο πρώτο μέρος έχασε τουλάχιστον τρεις ευκαιρίες για να προηγηθεί, του ακυρώθηκε γκολ (Γιόβετιτς) για ψύλλου πήδημα, έκανε δώρο το 1-0 (Μορόν) από παιδικό λάθος του Ντόη, βρήκε τη γρήγορη ισοφάριση (Ζέλσον), αλλά σπατάλησε όλο το υπόλοιπο διάστημα για να πετάξει δύο βαθμούς… τίτλου (1-1)!

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από τον Άρη και δημιούργησε σωρεία ευκαιριών, αλλά η ατυχία στην τελική προσπάθεια και ο ανεκδιήγητος Σλοβένος διαιτητής του στέρησαν τη νίκη. Οι Ερυθρόλευκοι είχαν δύο δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο 8’ είδαν τον Ράντε Ομπρένοβιτς να του ακυρώνει γκολ του Γιόβετιτς για επιθετικό φάουλ του Ζέλσον Μαρτίνς στην αρχή της φάσης. Μια απόφαση που προκάλεσε την οργή των ποδοσφαιριστών και του πάγκου του Ολυμπιακού.

Εκτός από το ακυρωθέν γκολ, υπήρχαν ακόμα πολλές φάσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα που ο Σλοβένος διαιτητής τα έκανε μαντάρα, με τον Ράντε Ομπρένοβιτς να προκαλεί την οργή των «ερυθρόλευκων» ποδοσφαιριστών και του Μεντιλίμπαρ. Ενας διαιτητής που με το έτσι θέλω στέρησε από τον Ολυμπιακό το τρίποντο της νίκης, το οποίο άξιζε να πάρει.

Ένα παιχνίδι στο οποίο οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 48’ με γκολ του Μορόν, μετά από κλέψιμο του Ισπανού στον Ντόι, σε μια φάση που υπάρχει σπρώξιμο πάνω στον αμυντικό του Ολυμπιακού. Οι Ερυθρόλευκοι ισοφάρισαν πέντε λεπτά αργότερα με γκολ του Ζέλσον Μαρτίνς, ενώ στη συνέχεια είχαν ευκαιρίες για να φτάσουν ακόμα και στην ανατροπή.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...