Τρίτη
07 Μαΐου 2024

Άρης- Βόλος 0-2: Μεγάλη νίκη των Θεσσαλών στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Αθλητισμός

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Βόλος χτύπησε δις στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και πήρε τη νίκη με 2-0 απέναντι στον Άρη στην 22η αγωνιστική της Super League. Τα τέρματα των φιλοξενούμενων πέτυχαν ο Σοάρες στο 80’ και ο Κορέα στο 86’.

Πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Βόλος που αρχίζει να βλέπει τα πλέι-οφ, τα οποία απομακρύνονται για τον Άρη μετά από αυτή την ήττα.

Οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες και την πρωτοβουλία των κινήσεων στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα αλλά δεν είχαν την ουσία. Στο 4’ ο Μπράμπετς με κοντινή προβολή έστειλε τη μπάλα ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Παπαδόπουλου.

Νέα καλή στιγμή για τον Άρη στο 37’ που το πλασέ του Ασλανίδη στην κίνηση, έδιωξε σε κόρνερ ο Παπαδόπουλος.

Ο Κλέιμαν που αντικατέστησε τον Παπαδόπουλο στο ημίχρονο, είπε «όχι» στην προσπάθεια του Μαντσίνι στο 65’, ενώ στο 76’ πραγματοποίησε σπουδαία διπλή επέμβαση σε διαδοχικά σουτ των Καμαρά και Γκάμα.

Στο 80’ οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα από ενέργεια του Τομ φαν Βέερτ, ο Σοάρες νίκησε τον Σιαμπάνη για το 0-1 και έξι λεπτά αργότερα (86’) από πάσα του Μπαριέντος στον Κορέα το πλασέ του είχε στόχο για το 0-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πρώτη νίκη στην Formula 1 για τον Νόρις

Ο Λάντο Νόρις πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στη Formula 1, στο GP του Μαϊάμι, την οποία και πήρε με μια εξαιρετική εμφάνιση σε συνδυασμό με το… σκριν από το όχημα ασφαλείας.

«Σενάρια» για Μπουλούτ στον Παναθηναϊκό

Τουρκικό ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Γιάννης Αλαφούζος συναντήθηκε με τον Ερόλ Μπουλούτ για να διαδεχθεί τον Φατίχ Τερίμ και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού

Φόρτωση άρθρων...