Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Ατρόμητος - ΑΕΚ: «Τρίποντο» κορυφής θέλει η Ένωση στο Περιστέρι

Σήμερα (17:30, Novasports Prime) το ματς της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League μεταξύ του Ατρόμητου και της ΑΕΚ που δεν είχε διεξαχθεί στις 5 Φεβρουαρίου

Αθλητισμός

Η αναμέτρηση Ατρόμητος – ΑΕΚ στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League δεν είχε γίνει στις 5 Φεβρουαρίου καθώς τα τέρματα στο Δημοτικό στάδιο του Περιστερίου είχαν βρεθεί πιο κοντά.

Η συνέχεια δόθηκε στις δικαστικές αίθουσες όπου μετά την εκδίκαση σε πρώτο βαθμό και την εκδίκαση στην Επιτροπή Εφέσεων στη συνέχεια, αποφασίστηκε το ματς να οριστεί ξανά για σήμερα, Τετάρτη 8 Μαρτίου στις 17:30 (Novasports Prime).

Η ΑΕΚ με νίκη στο Περιστέρι θα περάσει στην κορυφή της βαθμολογίας ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην OPAP Arena την προσεχή Κυριακή, με το οποίο οι κιτρινόμαυροι θα ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους για την κανονική διάρκεια της σεζόν. Από την άλλη ο Ατρόμητος, ο οποίος θα παίξει στα play outs στη συνέχεια, μετά το ματς με την ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας.

Ο Κρις Κόλμαν στον Ατρόμητο είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του να είναι ετοιμοπόλεμοι και τους συμπεριέλαβε στην αποστολή. Εκτός φυσικά είναι οι μακροχρόνια τραυματίες Σουάρεθ και Κιβρακίδης. Συγκεκριμένα οι εκλεκτοί είναι οι: Γιαννιώτης, Μπρανέσκου, Σάλτας, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Πομόνης, Μαυρομμάτης, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Τζοβάρας, Φριντζόνσον, Έρλινγκμαρκ, Κούεν, Γκονθάλεθ, Καμαρά, Οικονομίδης, Τζαβίδας, Ρομπάιγ, Κλωναρίδης, Κιάρτανσον, Ροτάριου, Κωτσόπουλος.

Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή της ΑΕΚ. Ο Άμραμπατ δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή των τεσσάρων καρτών, ενώ εκτός είναι βέβαια και ο Λιβάι Γκαρσία που βρίσκεται σε διαδικασία επανόδου από τη θλάση που είχε υποστεί, αλλά και ο Γαλανόπουλος λόγω του προβλήματος που έχει στον δεξιό δικέφαλο. Ο Αλμέιδα μετράει επιστροφές καθώς οι Σιμάνσκι και Αραούχο εξέτισαν, όμως δεν είναι οι μόνοι που είναι ξανά διαθέσιμοι. Ο Πάολο Φερνάντες μετά από ενάμιση μήνα συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά σε αποστολή, ενώ σε αυτήν επανεμφανίζεται για πρώτη φορά μετά από τέσσερις μήνες και ο Μοχαμάντι, ο οποίος μετά το Μουντιάλ είχε υποβληθεί σε επέμβαση και επίσης εδώ και κάποιες μέρες προπονείται σε φουλ ρυθμούς. Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Φερνάντες, Κοσίδης.

Η αναμέτρηση του Περιστερίου θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το NovaSports Prime.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ 24 ΑΓΩΝΕΣ

1. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 58

2. A.E.K. 56
3. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 53
4. Π.Α.Ο.Κ. 51
5. ΒΟΛΟΣ 39
6. ΑΡΗΣ 37

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Βόμβα» με Μπάλντοκ στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός κινήθηκε με άκρα μυστικότητα και κλείνει τον Τζορτζ Μπάλντοκ όπως αναφέρεται από την Αγγλία, ανεβάζοντας την ποιότητα του ρόστερ του αλλά και μεγαλώνει τον ελληνικό ...

Φόρτωση άρθρων...