Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Australian Open: Επιστρέφουν την Παρασκευή στη δράση Τσιτσιπάς και Σάκκαρη

O Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει στις 03:30 τον Ταλόν Γκρίκσπουρ και η Σάκκαρη μετά τις 13:00 την Λιν Ζου

Αθλητισμός

Την πρόκρισή τους στον 4ο γύρο του Australian Open, δηλαδή στη 2η εβδομάδα, θα διεκδικήσουν σε λίγες ώρες ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη.

Την αρχή θα κάνει ο Έλληνας τενίστας ο οποίος θα παίξει με τον Ολλανδό Ταλόν Γκρίκσπουρ γύρω στις 03:30 (Eurosport 1). To παιχνίδι του θα αρχίσει μετά από εκείνο της Κρεϊτσίκοβα με την Καλίνινα που αρχίζει στις 02:00 στη Rod Laver Arena.

Ο Ολλανδός που είναι 26 ετών και στο Νο61 της παγκόσμιας κατάταξης δεν έχει να επιδείξει κάτι σημαντικό σε Grand Slam και θα παίξει για πρώτη φορά με τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο νικητής του αγώνα θα παίξει την Κυριακή με τον Σίνερ ή τον Φούτσοβιτς.

Η Μαρία Σάκκαρη έπειτα από δύο αγώνες αφήνει την πρωινή ζώνη αγώνων. Η Ελληνίδα παίκτρια αντιμετωπίει την Κινέχα, Λιν Ζου στον 5ο και τελευταίο αγώνα του προγράμματος στη Margaret Court Arena, που αναμένεται να αρχίσει λίγο μετά τις 13:30 ώρα Ελλάδας.

Η 28χρονη Ζου, Νο85 στην παγκόσμια κατάταξη, θα παίξει για πρώτη φορά στην καριέρα της σε τρίτο γύρο ενός grand slam (σε 14 συμμετοχές έχει 4 προκρίσεις σε δεύτερο γύρο).

Το 2016, είχαν παίξει ξανά στο Australian Open με την Σάκκαρη να κερδίζει στον τρίτο προκριματικό γύρο (6-3, 6-2) για να περάσει για πρώτη φορά τότε στην καριέρα της, στο κυρίως ταμπλό του grand slam.

Η Μάντισον Κις ή η Βικτόρια Αζαρένκα θα αντιμετωπίσουν την Σάκκαρη ή τον Ζου στον 4ο γύρο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τζακ ποτ στο Τζόκερ – Οι τυχεροί αριθμοί

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία (5+1) του Τζόκερ στην κλήρωση 2742 της Πέμπτης. Στη δεύτερη κατηγορία (5) αναδείχθηκαν 4 τυχεροί που κερδίζουν από 100.000 ευρώ. Δείτ...

Φόρτωση άρθρων...