Τρίτη
14 Μαΐου 2024

Αύριο περνά την πόρτα του χειρουργείου ο Νεϊμάρ

Αύριο (2/11), αναμένεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου ο Νεϊμάρ, μετά την ρήξη χιαστού που υπέστη, στην αναμέτρηση της Βραζιλίας.

Αθλητισμός

Οπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα «Globoesporte», ο Νεϊμάρ αναμένεται να υποβληθεί αύριο (2/11) στο Μπέλο Οριζόντε, σε χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να αποκατασταθεί η ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου και μηνίσκου στο αριστερό γόνατο.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Αλ Χιλάλ, τραυματίσθηκε στις 17 Οκτωβρίου κατά την διάρκεια του ντέρμπι με την Ουρουγουάη (σ.σ. ήττα της «σελεσάο» με 2-0) για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026 και θα μείνει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο 31χρονος άσος, αποφάσισε να εμπιστευθεί τον ιατρό της εθνικής Βραζιλίας, Ροντρίγκο Λασμάρ, ο οποίος και θα κάνει την επέμβαση, ενώ σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, για την αποθεραπεία του Νεϊμάρ θα απαιτηθούν περίπου 10 μήνες!

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τζακ ποτ στο Τζόκερ – Οι τυχεροί αριθμοί

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία (5+1) του Τζόκερ στην κλήρωση 2752 της Κυριακής. Και στη δεύτερη κατηγορία (5) δεν βρέθηκε τυχερός. Οι τυχεροί αριθμοί και η διαλογή:...

Φόρτωση άρθρων...