Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

Αυτά είναι τα ντέρμπι: Πότε παίζουν Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Για πότε ορίστηκαν τα εναπομείναντα ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος

Αθλητισμός

Το πρόγραμμα από την 21η ως και την 26η αγωνιστική γνωστοποίησε η Super League.

Οι τελευταίες… στροφές της κανονικής διάρκειας του ελληνικού πρωταθλήματος έγιναν γνωστές και φυσικά, στο πρόγραμμα ξεχωρίζουν τα εναπομείναντα τέσσερα ντέρμπι.

Στις 4 Φεβρουαρίου (19:00) ορίστηκε η μεγάλη μάχη της Τούμπας, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Τόσο οι «ασπρόμαυροι», όσο και οι «ερυθρόλευκοι» παραμένουν κοντά στην κορυφή της Super League, ενώ έχουν ήδη τσεκάρει και το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Στο πρώτο ματς των δυο ομάδων στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ο Δικέφαλος του βορρά είχε φύγει με το τρίποντο (1-2).

Στην 23η στροφή και πάλι τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στην ασπρόμαυρη πλευρά της Θεσσαλονίκης. Ντέρμπι Δικεφάλων στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται την ΑΕΚ. Το μεγάλο ματς ορίστηκε για τις 19 Φεβρουαρίου (20:30), ενώ θυμίζουμε πως στην Αγιά Σοφιά, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα είχε φτάσει στη νίκη με 2-0.

Το επόμενο ντέρμπι θα λάβει χώρα στο Φάληρο. Για την 24η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους. Σέντρα στις 25 Φλεβάρη, με την ώρα έναρξης να ορίζεται για τις 20:30.

Το τελευταίο ντέρμπι πριν τα playoffs του εφετινού πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στον αγωνιστικό χώρο της Αγιά Σοφιάς. Συγκεκριμένα, στις 12 Μαρτίου  με ώρα έναρξης τις 19:00, η ΑΕΚ θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια. Θυμίζουμε, πως η πρώτη συνάντηση των δυο συλλόγων για τον πρώτο γύρο είχε λήξει ισόπαλη δίχως τέρματα.

Αναλυτικά τα εναπομείναντα ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος:

21η αγωνιστική: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 19:00 (04/02)
23η αγωνιστική: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 20:30 (19/02)
24η αγωνιστική: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 20:30 (25/02)
26η αγωνιστική: ΑΕΚ-Ολυμπιακός 19:00 (12/03)

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...