Τρίτη
14 Μαΐου 2024

Αυθεντικός Μαραθώνιος: Νικητής ο Πιτσώλης, άφησε δεύτερο τον Γκελαούζο (Video)

Ο Χαράλαμπος Πιτσόλης του Γυμναστικού Συλλόγου Ιλισός αναδείχτηκε νικητής του 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Αθλητισμός

Με ανατροπή και έκπληξη στο φινάλε ολοκληρώθηκε ο 39ος Αυθεντικός Μαραθώνιος, καθώς μεγάλος νικητής ήταν ο Χαράλαμπος Πιτσώλης. Ο αθλητής του Γυμναστικού Συλλόγου Ιλισός κατάφερε να κόψει πρώτος το νήμα με 2.23.43 αφήνοντας δεύτερο τον... μόνιμο νικητή των τελευταίων τεσσάρων ετών, Κώστα Γκελαούζο, του Παναθηναϊκού, ο οποίος είχε τη συμπαράσταση και από πολλούς φίλους του «τριφυλλιού» που τον αποθέωναν και τραγουδούσαν τον ύμνο του συλλόγου στη διαδρομή. 

Τρίτος ήταν ο Κώστας Σταμούλης, ενώ στις γυναίκες η 26χρονη Βασιλική Κωνσταντινοπούλου του ΑΠΚ Νεάπολης, πέτυχε ατομικό ρεκόρ με χρόνο 2:45.46 κόβοντας πρώτη το νήμα του τερματισμού.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Η τακτική που ακολούθησα πήγε καταπληκτικά, δεν έχω λόγια. Λόγω ζέστης αρχίσαμε αργά, αλλά ακολούθησα την τακτική μου και πήρα μια πραγματικά αναπάντεχη νίκη. Όταν είδα τον Κώστα Γκελαούζο σκέφτηκα 'αποκλείεται να είμαι τόσο κοντά!'. Αφιερώνω τη νίκη στη γυναίκα μου που σε λίγους μήνες θα μου χαρίσει το ωραιότερο μετάλλιο», είπε ο μεγάλος νικητής, που μάλιστα αφού τερμάτισε περίμενε τον μεγάλο του αντίπαλο για να τον χειροκροτήσει όταν ολοκλήρωσε κι εκείνος τον αγώνα του. 
 

Οι πρώτες δηλώσεις του Χαράλαμπου Πιτσώλη

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τζακ ποτ στο Τζόκερ – Οι τυχεροί αριθμοί

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία (5+1) του Τζόκερ στην κλήρωση 2752 της Κυριακής. Και στη δεύτερη κατηγορία (5) δεν βρέθηκε τυχερός. Οι τυχεροί αριθμοί και η διαλογή:...

Φόρτωση άρθρων...