Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Basket League: Στο ΟΑΚΑ θα κριθεί το εισιτήριο για τους τελικούς κόντρα στον Ολυμπιακό (vid)

Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι στη Λάρισα, η τοπική ομάδα κατάφερε πάλι να νικήσει τον Παναθηναϊκό με 74-62 και να ισοφαρίσει τη σειρά σε 2-2. Την Τετάρτη, στο κλειστό του ΟΑΚΑ, θα κριθεί ποια ομάδα θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στους τελικούς της Basket League

Αθλητισμός

Ο αγώνας της Λάρισας με τον Παναθηναϊκό λήγει, οι Θεσσαλοί έχουν επικρατήσει 74-62 των Πράσινων έχουν κάνει το 2-2 στη σειρά και ο Γιώργος Βόβορας διαμαρτύρεται στους διαιτητές. Δίπλα Νέντοβιτς και Καράμπελας έχουν μια αψιμαχία η οποία έλκει και τους υπόλοιπους και ακολουθεί το χάος!

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού προσπαθεί να προσεγγίσει τον Καράμπελα και ο Μάριν Μάριτς τον αποτρέπει. Σε έξαλλη κατάσταση ο Γιώργος Βόβορας με τον Team Manager της Λάρισας, Άρη Γκαμπέτα να προσπαθεί να τον συγκρατήσει.

Η ένταση συνεχίστηκε για λίγο στη φυσούνα, προτού οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια. Στα περιστατικά που στιγμάτισαν την αναμέτρηση και μια πτώση πινακίδας στο πόδι του Ιωάννη Παπαπέτρου, που προκάλεσε το ξέσπασμα του Έλληνα forward.

Η πρόκριση στους τελικούς της Basket League θα κριθεί την Τετάρτη, στο ΟΑΚΑ.

Σε ό,τι αφορά στους τελικούς του NBA, με έναν απίθανο Κάρι που πέτυχε 29 πόντους, οι Γουόριορς επικράτησαν 107-88 των Σέλτικς και ισοφάρισαν τη σειρά σε 1-1.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...