Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Champions League: Η Λίβερπουλ προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης (vid)

Η Λίβερπουλ προκρίθηκε στον τελικό του Champions League νικώντας τη Βιγιαρεάλ με 3-2 και περιμένει τον αποψινό νικητή του Ρεάλ – Σίτι. Η μάχη στο Μπερναμπέου, μετά το 4-3 του πρώτου αγώνα, υπόσχεται πλούσιο θέαμα και σασπένς σε μία αναμέτρηση που θα παρακολουθήσετε ζωντανά από το MEGA

Αθλητισμός

O Σαντιό Μανέ αποφεύγει τον τερματοφύλακα Ρούλι και τον Φόιτ και στο 74΄λεπτό υπογράφει την ανατροπή 3 – 2 για τη Λίβερπουλ, η ώρα της ανακούφισης για τους συμπαίκτες του, τον Γιούργκεν Κλοπ και τους φίλους της αγγλικής ομάδας, φιναλίστ πλέον στον τελικό του τσάμπιονς λιγκ στις 28 Μαϊου στο Παρίσι.

Η Βιγιαρεάλ άγχωσε τη Λίβερπουλ για μία ώρα και όλα άρχισαν από το τριτο λεπτό και το γκολ του Μπουλαγέ Ντιά 1 – 0 .

Η ισπανική ομάδα εκμεταλλεύτηκε το απόλυτο «μπλακ άουτ» των φιλοξενούμενων και στο 37΄ο Λο Σέλσο πέρασε τη μπάλα απο τον Αλισον , οι γηπεδούχοι ζήτησαν πεναλτι αλλά ο Ολλανδός διαιτητής Μάκελι έδειξε κόρνερ όταν όμως στο 41 ο Κοκλέν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2 – 0 η Βιγιαρεάλ πίστεψε στο όνειρο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λιβερπουλ αφυπνίστηκε Το σουτ του Αλεξαντερ Αρνολντ στο δοκαρι ήταν η προειδοποίηση καθώς στο 62΄ο Φαμπινιο με τη βοήθεια του γκολκήπερ Ρούλι μείωσε σε 2-1 και στο 67΄ο Κολομβιαινός Ντίαζ, αλλαγή του Κλοπ ισοφάρισε σε 2-2 .Ο συσχετισμοί είχαν αλλάξει, ακολούθησε το 3-2 απο τον Μανέ και ο Τσιμίκας , ετοιμάζεται να γίνει ο δεύτερος Έλληνας μετά τον Ακη Ζήκο που θα αποκτήσει εμπειρία τελικού Champions League.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το πρωτάθλημα περνάει από την… Τούμπα

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ παίζουν απόψε (19:30) το πρωτάθλημα στην Τούμπα με τον μεν δικέφαλο του Βορρά να θέλει να μείνει ζωντανός και τους κιτρινόμαυρους να θέλουν να στεφθούν ξανά πρωταθλητέ...

Φόρτωση άρθρων...