Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Champions League: Με τέσσερις δυνατές αναμετρήσεις συμπληρώνεται η οκτάδα (vid)

Με τέσσερις δυνατές αναμετρήσεις συμπληρώνεται αυτό το διήμερο η οκτάδα του Champions League

Αθλητισμός

Δύο θέσεις για τα προημιτελικά του Champions League θα βρουν κάτοχο απόψε. Η φάση των «16» συνεχίζεται με δύο ρεβάνς, οι οποίες είναι ανοιχτές σε όλα τα ενδεχόμενα μετά τα αποτελέσματα των πρώτων παιχνιδιών.

Στο Ολντ Τράφορντ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα υποδεχτεί την Ατλέτικο Μαδρίτης σε μία αμφίρροπη μονομαχία μετά το 1 – 1 του Μετροπολιτάνο. Στο Άμστερνταμ, ο Άγιαξ και η Μπενφίκα θα λύσουν τις διαφορές τους μετά το 2 – 2 της Λισαβόνας.

 

Το MEGA φέρνει στους δέκτες σας την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και αύριο βράδυ στις 22.00 θα μεταδώσει απ’ ευθείας από το Τορίνο την αναμέτρηση της Γιουβέντους με τη Βιγιαρεάλ, στη ρεβανς του 1 – 1 της Ισπανίας.

«Φωτιά» στην Premier League. Η Μάντσεστερ Σίτι αναδείχτηκε ισόπαλη 0 – 0 με την Κρίσταλ Πάλας εκτός έδρας. Με τη νέα απώλεια, η πρωταθλήτρια Αγγλίας νιώθει την απειλή της Λίβερπουλ, η οποία απέχει 4 βαθμούς, έχοντας ένα ματς λιγότερο.

Οι Σίτιζενς είχαν δύο δοκάρια, το πρώτο σε ένα μακρινό σουτ του Κανσέλο στο 27’ και το δεύτερο τριάντα λεπτά αργότερα, σε ένα συρτό διαγώνιο του Ντε Μπρόινε.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε εύκολα από τη Μαγιόρκα με 3 – 0, μία εβδομάδα πριν το «κλάσικο» με τη Μπαρτσελόνα στο Μπερναμπέου.

Ο Βινίσιους άνοιξε το σκορ στο 55’, με τον ίδιο παίκτη να κερδίζει πέναλτι στο 77’ και τον Μπενζεμά να το εκτελεί εύστοχα για το 0 – 2.

Ο Μπενζεμά συνέχισε το κρεσέντο σκοραρίσματος και με κεφαλιά στο 80’, διαμόρφωσε το τελικό σκορ για τη Βασίλισσα, που πλέον απέχει 10 βαθμούς από τη δεύτερη Σεβίλλη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...