Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Champions League: Με το βλέμμα στον τελικό η Λίβερπουλ (vid)

Την ώρα που στο Μάντσεστερ πανηγύριζαν, στο Λίβερπουλ προσπαθούν να συνέλθουν από την απώλεια του τίτλου και να συγκεντρωθούν στον τελικό του Champions League με τη Ρεάλ

Αθλητισμός

Σκυμμένα κεφάλια στη Λίβερπουλ μετά την απώλεια της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά μπροστά της ο μεγάλος στόχος του τελικού με τη Ρεάλ στο Champions League που θα δείτε ζωντανά από το MEGA.

Ο Γιούργκεν Κλοπ έδωσε το σύνθημα για το παιχνίδι.

«Έχουμε πέντε μέρες να προετοιμαστούμε για τον τελικό και αυτό θα κάνουμε. Αντιμετωπίζουμε μία απίστευτα έμπειρη ομάδα, αλλά όλα καλά».

Η Ρεάλ πηγαίνει πιο ξεκούραστη στον τελικό, όμως στη Μαδρίτη επικρατεί αναβρασμός για το φιάσκο στη μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ. Ο Γάλλος επιθετικός αποκάλυψε ότι ρόλο στην απόφαση του, έπαιξε και η παρέμβαση του Γάλλου προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δε θα είναι φέτος στο Champions League, αφού θα πάρει μέρος στο Γιουρόπα Λιγκ, όμως ο νέος προπονητής Έρικ Τεν Χαγκ εμφανίστηκε αποφασισμένος να την επαναφέρει άμεσα στην κορυφή, μπροστά από Σίτι και Λίβερπουλ, και αποκάλυψε ότι θα μιλήσει και με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Πριν τον τελικό του Champions League, θα προηγηθεί ο πρώτος τελικός στην ιστορία του Κόνφερενς Λιγκ, με τα Τίρανα να δηλώνουν πανέτοιμα για μία άρτια διοργάνωση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τζακ ποτ στο Τζόκερ – Οι τυχεροί αριθμοί

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία του Τζόκερ (5+1) στην κλήρωση 2745. Δεν βρέθηκε νικητής και στη δεύτερη κατηγορία (5). Δείτε τους τυχερούς αριθμούς και τη διαλογή: ...

Τρίποντο για τον Γιάννη: Ο Αντετονκούμπο παντρεύεται με τη Μαράια - Πού θα γίνει ο γάμος

Μετά από την απόκτηση των τριών παιδιών τους ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η αγαπημένη του Μαράια ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο γάμος θα γίνει το καλοκαίρι στην ...

Φόρτωση άρθρων...