Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Champions League: Ρεάλ και Βιγιαρεάλ με εισιτήριο ημιτελικών (video)

Η Βιγιαρεάλ προκρίθηκε για 1η φορά στους 4 του Champions League, ύστερα από 16 χρόνια. Οι Ισπανοί απέκλεισαν με γκολ στο 87' την Μπαγερν, με το τελικό 1-1. Το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης κατέκτησε και η Ρεάλ, παρόλο που ηττήθηκε 3-2 στη Μαδρίτη από την Τσέλσι.

Αθλητισμός

Ένα από τα ματς της χρονιάς, πρόωρος τελικός στη Μαδρίτη, όπου η Ρεάλ με αυτό το γκολ του Μπενζεμά στην παράταση πέρασε στα ημιτελικά παρά την ήττα 3-2 από την Τσέλσι που κέρδισε τα εύσημα γιατί έφερε «τούμπα» το εις βάρος της σκορ από την αναμέτρηση στο Λονδίνο.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης προηγήθηκε με τον Μεισον Μάουντ στο 15ο λεπτό και στο 51΄όταν ο Ρούντιγκερ πέτυχε το 2-0 η Τσέλσι είχε πλέον «ασφάλιστρο» την παράταση, απέφυγε τη «ζημιά» στο 66’ σε δοκάρι του Μπενζεμά κι αναζήτησε το καλύτερο. Κι αυτό ήρθε στο 75΄με σκόρερ τον Τιμο Βέρνερ , ο Γερμανός ξάπλωσε τον Κασεμίρο και τον Αλάμπα στο χλοοτάπητα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Η αγγλική ομάδα άνοιξε την πόρτα των ημιτελικών, αλλά λογάριαζε χωρίς τον Λουκα Μόντριτς.

Ο ευφυέστατος Κροάτης έκανε «μαγική» μεταβίβαση στον «Ρόντρι» και ο Βραζιλιάνος έδωσε πνοή στους Μαδριλένους, μείωσε σε 3-1 και το γκολ αυτό οδήγησε τις ομάδες στην ημίωρη διαδικασία. Στο έκτο λεπτό της παράτασης ο Βινίσιους σέρβιρε τη μπάλα στον Μπενζεμά και ο Γάλλος έβαλε το γκολ που ξεκαθάρισε και τη θέση στην τετράδα του Champions League.

Στο Μόναχο, την εικόνα αυτή θα τη θυμούνται χρόνια οι παίκτες, οι οπαδοί της Βιγιαρεάλ και φυσικά ο «μαέστρος» της Ουνάι Έμερι. Η ισπανική ομάδα πανηγύρισε ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League, χάρη στο γκολ του Τσουκουέζε στο 87ο λεπτό, δηλαδή λίγο πριν την επερχόμενη ημίωρη παράταση με τη Μπάγερν, η οποία την πίεσε από την αρχή ασφυκτικά, αλλά έβαλε μόνο ένα γκολ. Στο 52΄ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα αλλά δεν ήταν αρκετό για τους Βαυαρούς, Αποτέλεσμα 1-1 η Βιγιαρεάλ στα ημιτελικά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ποιον ασπάστηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης όταν πήγε στην εξέδρα που ήταν οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το τέλος του θριάμβου του Ολυμπιακού κόντρα στην Άστον Βίλα αποθέωσε τους οπαδούς της ομάδας, αλλά και αποθεώθηκε ενώ πήγε σε ένα σημείο της εξέδρας και ε...

Φόρτωση άρθρων...