Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Φιάσκο για την UEFA – Επαναλαμβάνεται η κλήρωση του Champions League

Σε απίστευτο φιάσκο εξελίχθηκε η κλήρωση της UEFA για το Champions League.

H κλήρωση για τη φάση των «16» του Champions League που έγινε στις 13:00 κηρύχθηκε άκυρη μετά τα απίστευτα λάθη που έκαναν οι άνθρωποι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Το μπάχαλο προέκυψε με ζευγάρωμα της Βιγιαρεάλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που δεν επιτρέποντα καθώς οι δυο τους έχουν παίξει στους φετινούς ομίλους του Champions League.

«Αυτό είναι αδύνατον...», ψέλλισε ο υπεύθυνος της κλήρωσης Τζόρτζιο Μαρκέτι και ζήτησε να τραβήξει ο Αντρέι Αρσάβιν ένα δεύτερο μπαλάκι (προέκυψε τελικά η Μάντσεστερ Σίτι) ωστόσο μέσα στο πανικό τα λάθη συνεχίστηκαν.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης που βγήκε αμέσως μετά κληρώθηκε με τη Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο φάνηκε ότι μέσα στους υποψήφιους αντιπάλους της δεν ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ αντιθέτως ήταν η Λίβερπουλ (παρά το γεγονός πως και εκείνοι είχαν παίξει στα γκρουπ) η οποία εν τέλει κληρώθηκε με την Σάλτσμπουργκ.

Τα πρώτα παιχνίδια θα διεξαχθούν 15, 16, 22 και 23 Φεβρουαρίου και οι ρεβάνς 8, 9, 15 και 16 Μαρτίου.  Στις 18 Μαρτίου θα γίνει η κλήρωση για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Όλα αυτά έφεραν ουσιαστικά τον ορισμό του αγώνα Παρί-Γιουνάιτεντ, αλλά και τις αντιδράσεις των ομάδων που έφεραν την UEFA σε πολύ δύσκολη θέση και τελικά την οδήγησα στην πρωτοφανή απόφαση επανάληψης της κλήρωσης

Τα ζευγάρια που είχαν βγει στην κλήρωση που κηρύχθηκε άκυρη των «16» του Champions League:

Μπενφίκα – Ρεάλ Μαδρίτης
Βιγιαρεάλ – Μάντσεστερ Σίτι
Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου
Σάλτσμπουργκ – Λίβερπουλ
Ίντερ-Άγιαξ
Σπόρτινγκ Λισσαβόνας- Γιουβέντους
Παρί Σεν Ζερμέν – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Τσέλσι-Λιλ

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...