Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Δείτε από ψηλά που θα γίνει το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού (vid)

Ο χώρος όπου θα κατασκευαστεί το νέο, και πολυαναμενόμενο, γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, αναδεικνύεται σε εναέριο βίντεο

Αθλητισμός

Σε απόσταση μόλις 3 χιλιομέτρων από το κέντρο της Αθήνας είναι η έκταση που ο Δήμος Αθηναίων σε συνεργασία με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός φιλοδοξούν να τον μετατρέψουν από μια ανεξέλεγκτη χωματερή και εστία μόλυνσης, σε ένα πραγματικό στολίδι.

Όπως έχει πει ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, το νέο γήπεδο θα αποτελεί έναν χώρο άθλησης και αναψυχής όλων των Αθηναίων και θα φιλοξενήσει εντός των εγκαταστάσεων του το ομορφότερο και πιο σύγχρονο γήπεδο ποδοσφαίρου σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Το κανάλι στο youtube Up Stories δημοσίευσε ένα εναέριο βίντεο από τον χώρο:

 

 

H μεγάλη αστική παρέμβαση προβλέπει:

·         Στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας δημιουργία ελεύθερου χώρου πρασίνου, εντευκτηρίου, αθλητικού Μουσείου και υπόγειου πάρκινγκ

·         Στον Βοτανικό δημιουργία Γηπέδου ποδοσφαίρου έως 40.000 θέσεων διεθνών προδιαγραφών FIFA / UEFA 4 αστέρων, αθλητικών εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού́, αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Αθηναίων, χώρων πρασίνου και αστικών υποδομών.  

Το νέο Γήπεδο του Παναθηναϊκού σε αριθμούς:

-  Έως 40.000 θέσεις θεατών

- 1.300 θέσεις σε σουίτες

- 325 υπόγειες θέσεις πάρκινγκ

- 7 εμπορικά καταστήματα

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αλαφούζος για τη διαιτησία στο Λαμία-ΠΑΟΚ: «Κατσικογιάννης δάσκαλος ή μαθητής των Σπάθα, Νταμπάνοβιτς και Στάβρεφ;»

Ο Γιάννης Αλαφούζος σχολίασε με σκωπτικό ύφος τη διαιτησία του Κατσικογιάννη στο Λαμία-ΠΑΟΚ, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω αν πρέπει να κλαίμε ή να γελάμε».

Φόρτωση άρθρων...