Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τη 2η αγωνιστική των Play Off (videos)

ΠΑΟΚ Ευρωπαίος και στο ΟΑΚΑ πάντα ωραίος, o ψυχωμένος Παναθηναϊκός «αφόπλισε» τον Άρη και παρέμεινε... ζωντανός, ο ΠΑΣ «μπλόκαρε» τον Ολυμπιακό

Αθλητισμός
Tags: Super League

Ο ΠΑΟΚ δεν έμεινε στην τεράστια πρόκριση επί της Γάνδης, αλλά με Λουτσέσκου και Μιτρίτσα κορυφαίους νίκησε (0-1) και πάλι την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, αγκάλιασε τη 2η θέση και κοιτά... Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ όχι απλά «προσγειώθηκε» άμεσα -αλλά όχι απότομα- από την ιστορική πρόκριση στους «8» του Europa Conference League, αλλά τρεις μέρες αργότερα πήρε ακόμα ένα «διπλό» (0-1) επί της ΑΕΚ, αυτή τη φορά για τη 2η αγωνιστική των playoffs της Super League 1.

 

Ο Παναθηναϊκός όχι μόνο δεν λύγισε από τα προβλήματα αλλά έχασε δύο ευκαιρίες έναντι του «μπλοκαρισμένου» Άρη, ο οποίος είχε την στιγμή του, με το 0-0 να αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς για την Ευρώπη.

 

Οι «πράσινοι» στάθηκαν αξιοπρεπώς, δεδομένων των πάρα πολλών προβλημάτων τους, ενώ αφενός δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα, αφετέρου ήταν εκείνοι που είχαν δύο κλασικές ευκαιρίες για γκολ, με τον Κουέστα να λέει όχι στον Πούγγουρα στο 27’ και τον Σάντσες να αστοχεί στο 66ο λεπτό!

«Κόλλησε» στα Γιάννενα ο Ολυμπιακός. Ο ΠΑΣ πήρε 1-1 από τους Πειραιώτες, οι οποίοι είχαν την πρώτη τους απώλεια στα playoffs.

Οι Ηπειρώτες δεν μάσησαν απέναντι στους Πειραιώτες και τους οδήγησαν στην πρώτη τους απώλεια στα playoffs με το 1-1 στους Ζωσιμάδες.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...