Τρίτη
07 Μαΐου 2024

Δεύτερη ήττα για τον Ολυμπιακό – Έχασε 3-0 από τη Φράιμπουργκ

Αθλητισμός

Την ήττα με 3-0 γνώρισε ο Ολυμπιακός από την Φράιμπουργκ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τη δεύτερη αγωνιστική του Europa League.

Σε συνδυασμό με την επίσης ήττα (0-3) της Ναντ από την Καραμπάγκ η πειραϊκή ομάδα έμεινε τελευταία στο γκρουπ και, πλέον, ο αγώνας απέναντι στους Αζέρους στο Φάληρο, στις 6 Οκτωβρίου (22:00), είναι τελικός για την τρίτη θέση.

Αυτός είναι στην παρούσα φάση ο στόχος για να υπάρξει ευρωπαϊκή συνέχεια μέσω του Europa Conference League.

Υπό το βλέμμα των Μαρσέλο και Χάμες Ροντρίγκες οι «ερυθρόλευκοι» σε καμία στιγμή του αγώνα δεν κατάφεραν να αντισταθούν στους Γερμανούς δείχνοντας για ακόμη μία φορά ότι χρειάζονται πολλή δουλειά ακόμη για να φθάσουν στο επίπεδο που θέλουν.

Πριν την έναρξη η ατμόσφαιρα ήταν γιορτινή και χαρούμενη, ο ενθουσιασμός μεγάλος για την απόκτηση του Χάμες Ροντρίγκες αλλά περιέργως, αντί ο παλμός της εξέδρας να «σπρώξει» τους γηπεδούχους ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τον αγώνα με χαμηλή ψυχολογία και ανάλογη πνευματική προσέγγιση.

Αυτό φάνηκε αμέσως, αφού πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό ο Μπα, που ήταν διαρκώς πηγή κινδύνων απόψε, έκανε λάθος γύρισμα και ο Κίερεχ παραλίγο να σκοράρει, αλλά ο Βατσλίκ απέκρουσε δύσκολα το συρτό σουτ.

Το αμυντικό πρόβλημα φάνηκε λοιπόν εξαρχής κι επιβεβαιώθηκε μόλις στο 6ο λεπτό, όταν σε εκτέλεση φάουλ του Γκρίφο ο Χέφλερ σηκώθηκε ανενόχλητος, στέλνοντας την μπάλα με κεφαλιά στη δεξιά γωνία του Βατσλίκ.

Στο 13΄ ο Γκρέγκοριτς σούταρε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι, στο 21΄ ο Κίερεχ ανάγκασε τον Τσέχο τερματοφύλακα του Ολυμπιακού σε νέα επέμβαση αλλά στο 25΄ δεν κατάφερε να αποτρέψει το 0-2 από τον Γκρέγκοριτς, από γύρισμα του Κίερεχ.

Η Φράιμπουργκ έφτασε στο 0-3 στο δεύτερο ημίχρονο.

Σκόρερ ήταν ξανά ο Γκρέγκοριτς, στο 53΄. Ο Γκίντερ πάσαρε με το κεφάλι και ο σκόραρε από κοντά.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κάρλος Κορμπεράν): Βατσλίκ, Βρσάλικο (71΄ Άβιλα), Μπα, Σισέ, Ρέτσος (46΄ Ρέαμπτσιουκ), Εμβιλά, Μπουχαλάκης (46΄ Κούντε), Μπόουλερ (62΄ Γκ. Ροντρίγκες), Μπιέλ, Μασούρας (62΄ Ελ Αραμπί), Ουί Τζο.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ (Κρίστιαν Στράιχ): Φλέκεν, Σίλντιγια (78΄ Κούμπλερ), Μ. Γκίντερ, Λίνχαρτ, Κρ. Γκίντερ, Εγκεστάιν, Χέφλερ, Ντόαν (69΄ Πέτερσεν), Γκρίφο (78΄ Κεϊτέλ), Γκρέγκοριτς (62΄ Σάντε), Κίερεχ (62΄ Τζεόνγκ).

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Σενάρια» για Μπουλούτ στον Παναθηναϊκό

Τουρκικό ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Γιάννης Αλαφούζος συναντήθηκε με τον Ερόλ Μπουλούτ για να διαδεχθεί τον Φατίχ Τερίμ και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού

Φόρτωση άρθρων...