Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Διπλό «τετράδας» για τον ΟΦΗ στον Βόλο

Αθλητισμός

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που τα είχε όλα, ο ΟΦΗ κατάφερε να πανηγυρίσει ένα σημαντικό διπλό κόντρα στον Βόλο επικρατώντας με 2-0 και έκανε σημαντικό «άλμα» για την πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα της Super League.

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία για την 10η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Super League, o OΦΗ έχοντας σε εξαιρετική ημέρα τον Ισπανό, Τζον Τοράλ, ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα της ομάδας του, έφυγε νικητής από το Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Η ομάδα της Κρήτης έδειξε από νωρίς τις προθέσεις και στο 8ο λεπτό είχε διπλό δοκάρι. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Τοράλ με σουτ έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι του Κλέιμαν και ο Μεγιάδο δεν κατάφερε στην επαναφορά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ της αναμέτρησης, όταν ο Τοράλ με ωραίο σουτ «έγραψε» το 1-0. Η πίεση των Κρητικών είχε αποτέλεσμα, με τον Λάμπρου να βρίσκει το δοκάρι στο 17ο λεπτό του αγώνα.

Οι φιλοξενούμενοι πριν καν περάσουν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια βρήκαν και πάλι στο δοκάρι με σουτ του Τοράλ στο 38ο λεπτό.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο με την κρητική ομάδα να έχει την υπεροχή στο γήπεδο και στο 50′ ο Τοράλ διπλασίασε τόσο τα προσωπικά του τέρματα όσο και αυτά της ομάδας του.

Παρά την αντίδραση που έβγαλε ο Βόλος, δεν άλλαξε κάτι στο ματς και έτσι ο ΟΦΗ πανηγύρισε μια σημαντική νίκη, που τον φέρνει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Παναθηναϊκός: Mετράει επιστροφές και επιλογές για την ενδεκάδα ενόψει ΠΑΟΚ ο Τερίμ

Μετά και την ολοκλήρωση των διεθνών αναμετρήσεων ο Φατίχ Τερίμ περιμένει στο Κορωπί τους διεθνείς ποδοσφαιριστές προκειμένου να τους βάλει ξανά σε κλίμα ντέρμπι! Βασικός ο Γεντβάι ...

Φόρτωση άρθρων...