Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

Δυσκολεύτηκε ο Ολυμπιακός, αλλά νίκησε 2-1 τον μαχητικό Βόλο στο «ροντέο» του Καραϊσκάκη

Αθλητισμός

Σε ματς ροντέο εξελίχθηκε το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Βόλο στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης στο Καραϊσκάκη, για την 11η αγωνιστική της Super League, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τη νίκη με 2-1 με όλα τα γκολ να σημειώνονται στα τελευταία λεπτά.

Στο 84’ ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με το με το πέναλτι του Ελ Αραμπί αλλά ο Βόλος ισοφάρισε τρία λεπτά αργότερα (87’) με τον Φαν Βέερτ ο οποίος στο 9’ αστόχησε πέναλτι. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Βαλμπουενά βρήκε δίχτυα και έγραψε το τελικό 2-1.

Πολύ μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει πρώτος το σκορ είχε ο Βόλος όταν ο Ρεγκατέν ανατράπηκε στη περιοχή από τον Βάτσλικ. Ο Φαν Βέερτ όμως που εκτέλσε το πέναλτι στο 9’ νικήθηκε από τον Τσέχο κίπερ και στην επαναφορά της μπάλας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ.

Ο Ολυμπιακός στο 18΄ έχασε καλή ευκαιρία όταν ο Κλέιμαν είπε «όχι» στη κεφαλιά του Εμβιλά, ενώ στο 21’ ό Λόπες έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

Στο 80’ οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν πέναλτι όταν ο Ρέαμπτσιουκ ανατράπηκε από τον Ροσέρο, με το VAR να επιβεβαιώνει την παράβαση.

Ο Ελ Αραμπί στο 84’ ευστόχησε και άνοιξε το σκορ (1-0), αλλά οι φιλοξενούμενοι που πήραν οδηγία νωρίτερα από τον τεχνικό τους Αμπασκάλ να εγκαταλείψουν το ματς, όχι μόνο δεν το έκαναν αλλά στο 88’ έφεραν το παιχνίδι στα ίσια με τον Φαν Βέερτ (1-1), δίνοντας στο ματς τον χαρακτήρα… ροντέο.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Βαλμπουενά ξελάσπωσε τον Ολυμπιακό πετυχαίνοντας το τελικό 2-1 σκορ με το οποίο ο Ολυμπιακός διατηρεί την διαφορά ασφαλείας των έξι βαθμών από την δεύτερη ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ετοιμάζεται για μεταγραφή ρεκόρ ο Φώτης Ιωαννίδης - Το ποσό που προσφέρει η Γουέστ Χαμ

Ο Φώτης Ιωαννίδης έχει εντυπωσιάσει όλη την Ευρώπη με τις εμφανίσεις του για τους «πράσινους» φέτος και αρκετές ομάδες θέλουν την υπογραφή του… ωστόσο θα πρέπει να πληρώσουν πόσο ρ...

Φόρτωση άρθρων...