Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Δύσκολη κατάσταση η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γκολ από τα ευρωπαϊκά γήπεδα

Στα γήπεδα της Ευρώπης, ο κατήφορος της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ συνεχίζεται, με τη Μπέρνλι να τήν κρατά στην ισοπαλία.Στην Ιταλία, ο Μουρίνιο επέτρεψε στο Μιλάνο ως αντίπαλος της Ίντερ και αυτή την πίκρανε, αφήνοντας τη Ρόμα εκτός κυπέλλου

Αθλητισμός

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπιασε από το λαιμό την ουραγό Μπέρνλι στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε με τον Πογκμπά στο 18’ έπειτα από γύρισμα του Σο. Αλλά στο 47’ ο Βέχορστ άδειασε τους ΜακΤόμινι και Μαγκουάιρ, έδωσε στον Ροντρίγκεζ κι αυτός ισοφάρισε, αναγκάζοντας τους μπέμπηδες να πετάξουν άλλους δύο βαθμούς στην Premier League.
 

Η Γιουνάιτεντ έχασε ξανά τη θέση της στην πρώτη τετράδα από τη Γουέστ Χαμ, η οποία χάρη στο γκολ του Μπόουεν στο 68’ νίκησε τη Γουότφορντ και επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο σερί ήττες.

Στο Σεντ Τζέιμς Παρκ η Έβερτον πήρε κεφάλι στο σκορ απέναντι στη Νιουκάστλ στο 36’ με ένα περιπετειώδες γκολ, που χρεώθηκε ως αυτογκόλ στον Λάσελς. Αμέσως μετά ο Λάσελς επανόρθωσε, καθώς από δική του κεφαλιά στο δοκάρι ο Χολγκέιτ έστειλε την μπάλα στην εστία της ομάδας του για το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Νιουκάστλ κυριάρχησε και στο 56’ έκανε την ανατροπή με τον Φρέιζερ. Δέκα λεπτά πριν από τη λήξη ο Τρίπιερ κλείδωσε τη νίκη των ανθρακωρύχων, που ανέβηκαν πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στην Ιταλία ο Μουρίνιο αποθεώθηκε κατά την επιστροφή του στο Σαν Σίρο ως αντίπαλος της Ίντερ, όμως τον πίκρανε ένας πρώην παίκτης της Ρόμα. Ο Τζέκο άνοιξε το σκορ μόλις στο δεύτερο λεπτό, αλλά δεν πανηγύρισε από σεβασμό. Στο 68’ ο Αλέξις Σάντσες με ένα απίθανο σουτ σφράγισε τη νίκη των νερατζούρι και την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το πανό για τον Μελισσανίδη που κατέβηκε από τις κερκίδες της Τούμπας - Γιατί καθυστέρησε το ντέρμπι δέκα λεπτά (photo)

Με 11 λεπτά καθυστέρηση η σέντρα στην Τούμπα, καθώς είχαν ανέβει δύο πανό με αναφορά στη δολοφονία Κατσούρη, την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη και ο διαιτητής δεν ξεκινούσε το ματς αν δε...

Φόρτωση άρθρων...