Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπιασε από το λαιμό την ουραγό Μπέρνλι στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε με τον Πογκμπά στο 18’ έπειτα από γύρισμα του Σο. Αλλά στο 47’ ο Βέχορστ άδειασε τους ΜακΤόμινι και Μαγκουάιρ, έδωσε στον Ροντρίγκεζ κι αυτός ισοφάρισε, αναγκάζοντας τους μπέμπηδες να πετάξουν άλλους δύο βαθμούς στην Premier League.

 

Η Γιουνάιτεντ έχασε ξανά τη θέση της στην πρώτη τετράδα από τη Γουέστ Χαμ, η οποία χάρη στο γκολ του Μπόουεν στο 68’ νίκησε τη Γουότφορντ και επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο σερί ήττες.

Στο Σεντ Τζέιμς Παρκ η Έβερτον πήρε κεφάλι στο σκορ απέναντι στη Νιουκάστλ στο 36’ με ένα περιπετειώδες γκολ, που χρεώθηκε ως αυτογκόλ στον Λάσελς. Αμέσως μετά ο Λάσελς επανόρθωσε, καθώς από δική του κεφαλιά στο δοκάρι ο Χολγκέιτ έστειλε την μπάλα στην εστία της ομάδας του για το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Νιουκάστλ κυριάρχησε και στο 56’ έκανε την ανατροπή με τον Φρέιζερ. Δέκα λεπτά πριν από τη λήξη ο Τρίπιερ κλείδωσε τη νίκη των ανθρακωρύχων, που ανέβηκαν πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στην Ιταλία ο Μουρίνιο αποθεώθηκε κατά την επιστροφή του στο Σαν Σίρο ως αντίπαλος της Ίντερ, όμως τον πίκρανε ένας πρώην παίκτης της Ρόμα. Ο Τζέκο άνοιξε το σκορ μόλις στο δεύτερο λεπτό, αλλά δεν πανηγύρισε από σεβασμό. Στο 68’ ο Αλέξις Σάντσες με ένα απίθανο σουτ σφράγισε τη νίκη των νερατζούρι και την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του Κυπέλλου.