Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό η Εθνική μας - Αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Γεωργία

Η Εθνική Ελλάδας δεν τα κατάφερε στην Τιφλίδα! Όλα κρίθηκαν στη «ρώσικη ρουλέτα», μετά το 0-0 (26/03) κανονικής διάρκειας και παράτασης, με τη Γεωργία να παίρνει το εισιτήριο, για το πρώτο EURO της ιστορίας της, επικρατώντας με 4-2 στα πέναλτι!

Αθλητισμός

Η Εθνική Ελλάδας έδωσε ό,τι είχε στο «Μπόρις Παϊχάτζε», κυριάρχησε της Γεωργίας, είχε δοκάρι στην παράταση, αλλά το πολυπόθητο γκολ δεν ήρθε, με το 0-0 (26/03) να παραμένει μετά από 120'.

Στη «ρώσικη ρουλέτα» των πέναλτι, οι Γεωργιανοί ήταν πιο εύστοχοι και επικράτησαν με 4-2, παίρνοντας το εισιτήριο για το πρώτο EURO της ιστορίας τους. 

Από την άλλη, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έμεινε εκτός των μεγάλων ραντεβού, για τέταρτη σερί φορά, και τα χρόνια μακριά από EURO και ΠαγκόσμιοΚύπελλο, στην καλύτερη θα σταματήσουν στα δώδεκα, με μία ενδεχόμενη πρόκριση στο Μουντιάλ του 2026.

«Μοιραίος» ο Γιώργος Γιακουμάκης για τη «γαλανόλευκη», δεν βρήκε εστία στο τέταρτο πέναλτι και ο Κβεκβεσκίρι έστειλε τους Γεωργιανούς στα «ουράνια».

Η Εθνική έχασε τεράστια ευκαιρία να «ανοίξει» το σκορ, αλλά η κεφαλιά του Μαυροπάνου στο 102' σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Μεγάλες επεμβάσεις από τον Βλαχοδήμο στην παράταση, κυρίως στο 105' που απομάκρυνε με το πόδι το «τσίμπημα» της μπάλας του Νταβιντασβίλι.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...