Τετάρτη
01 Μαΐου 2024

«Εκτέλεσε» τον Ιωνικό από τα 11 μέτρα στο φινάλε ΟΦΗ

Αθλητισμός

Με χτύπημα πέναλτι του Λάζαρου Λάμπρου στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης, οι Κρητικοί επικράτησαν με 2-1 του Ιωνικού στο «Γεντί Κουλέ»

Στην 4η θέση με 18 βαθμούς ανέβηκε ο ΟΦΗ. Μάλιστα πρόκειται για την τρίτη σερί νίκη της ομάδας του Ηρακλείου στο πρωτάθλημα, η οποία μετράει και έξι συνεχόμενους αγώνες χωρίς ήττα. Από την άλλη, ο Ιωνικός έμεινε στην 11η θέση της βαθμολογίας με 10 πόντους αγνοώντας τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές.

Το ματς

Μόλις στο 6ο λεπτό, ο ΟΦΗ έφτασε κοντά στο να ανοίξει το σκορ. Ο Φαν Ντάινεν βγήκε προ του Χουτεσιώτη, αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων απέκρουσε με τα πόδια. Χωρίς να απειλεί ιδιαίτερα στη συνέχεια, η ομάδα του Νιόπλια διατηρούσε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο γήπεδο. Από την άλλη, ο Ιωνικός περίμενε να βρει ανοικτούς χώρους για να βγει στην κόντρα. Στο 43′, ο Φελίπε Γκαγιέγκος έπιασε ένα τρομερό, ευθύβολο σουτ και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Λευτέρη Χουτεσιώτη και έκανε το 1-0. Με αυτό το σκορ πήγαν στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες.

Οι Νικαιώτες έδειξαν τις προθέσεις του από πολύ νωρίς στο δεύτερο μέρος. Στο 48ο λεπτό, ο Αίας Αοσμάν έκανε ξανά το θαύμα του και με όμορφο αριστερό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Επασί. Δεκαπέντε λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στην ανατροπή, όμως ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ απέκρουσε το ψιλοκρεμαστό σουτ του Μύγα. Στο 86′ ο Απόστολος Γιάννου κέρδισε πέναλτι από απρόσεκτο μαρκάρισμα του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Ο Λάζαρος Λάμπρου εκτέλεσε εύστοχα για το 2-1 δίνοντας ένα υπερπολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τζακ ποτ στο Τζόκερ – Οι τυχεροί αριθμοί

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία (5+1) του Τζόκερ στην κλήρωση 2747 της Τρίτης. Και στη δεύτερη κατηγορία (5) δεν βρέθηκαν τυχερός. Οι τυχεροί αριθμοί που κληρώθηκαν ...

Παραολυμπιακό Πανόραμα: Μία γιορτή Αθλητισμού από την HELLENiQ ENERGY και την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή

Η HELLENiQ ENERGY στήριξε, ως o Μεγάλος Χορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, την επιτυχή διοργάνωση του Παραολυμπιακού Πανοράματος. Η μοναδική αυτή εκδήλωση, που είναι α...

Φόρτωση άρθρων...