Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Εκτός τουρνουά Βαρκελώνης ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Video)

Εκτός συνέχειας από το τουρνουά της Βαρκελώνης έμεινε ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Αθλητισμός

Η κούραση και η ανταγωνιστικότητα του Κάρλος Αλκαράθ λύγισαν τον Στέφανο Τσιτσιπά και σταμάτησαν την πορεία του Έλληνα πρωταθλητή στο τουρνουά τένις της Βαρκελώνης.

Ο Τσιτσιπάς λόγω των καιρικών συνθηκών έπαιξε τρεις αγώνες σε ένα 24ωρο. Εξουθενωμένος, έχασε 2 – 1 σετ από τον Ισπανό νο. 11 στον κόσμο και αποκλείστηκε από τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Το κοινό αποθέωσε τον 18χρονο Αλκαράθ και κράτησε εχθρική στάση απέναντι στον Έλληνα άσο. Στο πρώτο σετ ο Ισπανός έσκυψε για να αποφύγει το μπαλάκι σε δυνατή επιστροφή του Στέφανου, η «κερκίδα» αντέδρασε με αποδοκιμασίες και ο Απόστολος Τσιτσιπάς απορούσε για ποιον λόγο ξεσηκώθηκαν κατά του γιου του οι Καταλανοί φίλαθλοι.

Κατά τη διάρκεια του τρίτου σετ ο Τσιτσιπάς τιμωρήθηκε με ποινή δύο πόντων γιατί υπερέβη το όριο των τριών λεπτών που έχει εφαρμοσθεί πλέον για τα toilet brake και διαμαρτυρήθηκε σε έντονο ύφος στον Ιταλό διαιτητή Μεσίνα γιατί δεν επέβαλε αντίστοιχη ποινή και στον Αλκαράθ που επίσης καθυστέρησε να επιστρέψει από τα αποδυτήρια.

Πλέον ο Στέφανος μετρά τρεις ήττες σε ισάριθμούς αγώνες με τον Αλκαράθ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τρίποντο για τον Γιάννη: Ο Αντετονκούμπο παντρεύεται με τη Μαράια - Πού θα γίνει ο γάμος

Μετά από την απόκτηση των τριών παιδιών τους ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η αγαπημένη του Μαράια ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο γάμος θα γίνει το καλοκαίρι στην ...

Φόρτωση άρθρων...