Τετάρτη
01 Μαΐου 2024

Elite League: Ο αρχηγός του Πανερυθραϊκού έριξε γροθιά και… ξάπλωσε παίκτη του Παπάγου – Βίντεο

Αθλητισμός

Μπορεί η ομάδα του Παπάγου να κέρδισε 80-74 τον Πανερυθραϊκό σ’ αγώνα της Elite League ο οποίος διεξήχθη το Σάββατο (9/12) στην έδρα του αλλά το παιχνίδι σημαδεύτηκε από την αντιαθλητική ενέργεια του αρχηγού των φιλοξενουμένων.

Συγκεκριμένα στο τελευταίο λεπτό, ο αρχηγός του Πανερυθραϊκού, Τάσος Καλλιανιώτης χτύπησε εκτός φάσης τον Χρυσόστομο Σανδραμάνη και τον… ξάπλωσε. Ο παίκτης που το έκανε δεν τιμωρήθηκε και αυτό προκάλεσε την αντίδραση του Παπάγου που έγραψε στο Facebook: «Και στο τελευταίο λεπτό, μιας και το μπασκετικό ταλέντο της Ερυθραίας έφθινε… ο αρχηγός και πρέσβης των ιδανικών της Ερυθραίας, Τάσος Καλλιανιώτης συνέχισε πυγμαχία».

Η ομάδα της Νέας Ερυθραίας με ανακοίνωση της ζήτησε συγγνώμη για το συμβάν και πρόσθεσε πως ο σύλλογος πάντοτε με τη στάση του επιδιώκει να προβάλει τα αθλητικά ιδεώδη και ουδέποτε στο παρελθόν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα με τη συμπεριφορά στελεχών του στα ελληνικά παρκέ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανερυθραϊκού

«Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ είναι ένας σύλλογος, που πάντοτε με τη στάση του επιδιώκει να προβάλει τα αθλητικά ιδεώδη και ουδέποτε στο παρελθόν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα με τη συμπεριφορά στελεχών του στα ελληνικά παρκέ.

Για το λόγο αυτό, τονίζουμε πως η ενέργεια του αθλητή μας, Τάσου Καλλιανιώτη, στην αναμέτρηση με τον Παπάγου για τη 12η αγωνιστική της Elite League, είναι εκτός αθλητικού πλαισίου και απολύτως κατακριτέα.

Ο σύλλογός μας έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα για τον αθλητή του και ζητά συγγνώμη για αυτή την ενέργειά του και χωρίς να προβάλει καμία δικαιολογία»

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πώς λειτουργούν τα καταστήματα ΟΠΑΠ τη Μεγάλη Εβδομάδα – Τι αλλάζει στις κληρώσεις ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ και ΠΡΟΤΟ

Με εορταστικό ωράριο λειτουργούν τα καταστήματα ΟΠΑΠ κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, ενώ με αλλαγές θα διεξαχθούν και οι κληρώσεις των παιχνιδιών ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ και ΠΡΟΤΟ

Φόρτωση άρθρων...