Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Ελλάδα - Γεωργία: 450 ευρώ για ένα… εισιτήριο

Η Γεωργία ανακοίνωσε πως εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το παιχνίδι με την Ελλάδα, αλλά αρκετοί κάτοχοι τα… πουλάνε ξανά σε 10πλάσια τιμή σε ανθρώπους που έμειναν «εκτός» γηπέδου.

Αθλητισμός

Παροξυσμός επικρατεί στη Γεωργία για τον «τελικό» με την Ελλάδα!

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας ανακοίνωσε πως μέσα σε 5 ώρες και 35 λεπτά υπήρξε sold-out για την αναμέτρηση, αφού εξαντλήθηκαν όλα τα «μαγικά χαρτάκια».

Τα εισιτήρια είχαν τεθεί διαδικτυακά στη διάθεση του κόσμου, με περισσότερους από 250 χιλιάδες ανθρώπους να βρίσκονται σε αναμονή για την εξασφάλιση ενός εισιτηρίου. Μάλιστα, το σύστημα κάποια στιγμή… κράσαρε από την τεράστια επισκεψιμότητα που υπήρξε!

Όπως αναφέρουν τα Μέσα από τη Γεωργία, υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που κατάφεραν να εξασφαλίσουν εισιτήρια αλλά τα πουλάνε εκ νέου σε ενδιαφερόμενους, οι οποίοι δεν πρόλαβαν να αγοράσουν κάποιο και έμειναν «εκτός» γηπέδου.

Μάλιστα, τα χρήματα που ζητάνε για να πουλήσουν τα εισιτήρια είναι δεκαπλάσια από αυτά που έδωσαν.

Συγκεκριμένα, τα «μαγικά χαρτάκια» που είναι διαθέσιμα μέσω διάφορων… αγγελιών στο ίντερνετ κοστίζουν πάνω από 100 ευρώ έκαστος, ενώ υπάρχουν ορισμένοι που πουλάνε τετράδες εισιτηρίων με ένα ποσό άνω των 450 ευρώ!

Να σημειωθεί εδώ πως για λογαριασμό των Ελλήνων οπαδών υπάρχουν προς διάθεση 2300 εισιτήρια τα οποία αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα!

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...