Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Ελλάδα – Κύπρος 3-0: Εθνική αγαπημένη και… συγκλονισμένη (vid)

Ασταμάτητη η εθνική του Γκουστάβο Πογέτ! Με τον Τάσο Μπακασέτα να «χτυπάει» ξανά, η «γαλανόλευκη» επικράτησε εύκολα (3-0) της Κύπρου και έκανε το 3/3 στον όμιλο του Nations League. Αγωνία για την κατάσταση του Δημήτρη Λημνιού, που αποχώρησε με φορείο.

Αθλητισμός
Tags: Εθνική

Μια Εθνική να την… πιεις στο ποτήρι και στο Πανθεσσαλικό στάδιο! Μετά τη Βόρεια Ιρλανδία και το Κόσοβο, ήταν η σειρά της Κύπρου να υποκλιθεί στην αρμάδα του Γκουστάβο Πογέτ. Η γαλανόλευκη έστησε πάρτι στον Βόλο και έκανε εύκολα το 3/3 στον όμιλο του Nations League.

Σοβαρή και αποφασισμένη από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, η γαλανόλευκη έδειξε ξανά πως βρίσκεται στο σωστό δρόμο. Εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν, ενώ διατήρησε και πάλι ανέπαφη την εστία της.

Για ακόμη μια φορά, μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ ήταν ο Τάσος Μπακασέτας. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ κάνει… παπάδες στο νέο ξεκίνημα της Ελλάδας, σκοράροντας ξανά με απίθανο τρόπο. Τρίτο σερί γκολ για τον άσο της Τραμπζονσπόρ, που… σέρβιρε και το δεύτερο τέρμα στον Παυλίδη.

Με μια… ζωγραφιά, ο Δημήτρης Λημνιός έκλεισε τον «χορό» των γκολ για την Ελλάδα, με τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ να εξαργυρώνει τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με το εθνόσημο.

Η επόμενη μάχη για την γαλανόλευκη θα λάβει χώρα και πάλι στο Πανθεσσαλικό κόντρα στο Κόσοβο (12/6, 21:45). Ουσιαστικά, οι παίκτες του Πογέτ θα έχουν την τέλεια ευκαιρία στα… πόδια τους να κλειδώσουν μια και καλή την πρωτιά του ομίλου.

Δείτε εδώ

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...